Boyun sırt bölgesi kanama

İyi akşamlar boyunluk yeni çıkardım ve gözlemliyorum yine kanatırmı iyice tüyleri açılmış

Hocam benim anlamadığım nokta şu : boynun kafaya yakın bölgesini gagasıyla nasıl kanatabiliyor ? Ve sanki yeni kanamaya başlamış yerler var bana mı öyle geldi ?

Hocam benim anlamadığım nokta şu : boynun kafaya yakın bölgesini gagasıyla nasıl kanatabiliyor ? Ve sanki yeni kanamaya başlamış yerler var bana mı öyle geldi ?
Hayır kanama yok boyunluk takılıydı hep batikon ve neem yagı kullandık, kan pıhtıları var sert sekilde tüylerde kalıntı siyahlıklar o ama yara bölgesi sanki aktif görünüyor halen o da nemli bez ve neem yagı ile silmemizden kaynaklı olabilir. Hocam bende anlaamdım ama yetişiyor

Üst bölge kanamadı, onlar önceki kandan kalan pıhtı kuruları

Yara bölgesi tek zaten, tellerde duran hali nemli bezle temizlenmis neem yagi sürülmüş hali, kafa kısmında kanama yok sırt kısmındaki yara var sadce, hep o bölgeyi kanatıyor diger yerlerede bulaşıyor kafa dibi kurumuş kan kalıntısı ve batikon birlesımi

Hocam kuşa parazit tedavisi, mantar tedavisi, abtibiyotik tedavisi, protozoal tedavi, çinko takviyesi, deri nemlendirme vs hepsini yaptık. Geriye bir tek stres kalıyor sanırım. Yuvalık takın ve eşini yanına atın başka çare kalmadı gibi. Dışkıları nasıl ?

Hocam kuşa parazit tedavisi, mantar tedavisi, abtibiyotik tedavisi, protozoal tedavi, çinko takviyesi, deri nemlendirme vs hepsini yaptık. Geriye bir tek stres kalıyor sanırım. Yuvalık takın ve eşini yanına atın başka çare kalmadı gibi. Dışkıları nasıl ?
Ama şuda var ki özellikle belli bölgeyi hedef alıyor buda stres ihyimalini zayıflatıyor. Acaba tedavilerden birini eksik veya yanlış uygulamış olabilir misiniz ? Bi özetleyin hangi ilacı kaç gün ne dozda kullandığınızı..

Eşini şuan yanına atmak istemiyorum, yuvalık taktım çıkardım bidaha takayım, dışkıları normal yemesi yerinde gücü ısırması çok kuvvetli hareketli, tırnakları çok uzun acaba tırnakları kanatıyor olabilirmi

Ama şuda var ki özellikle belli bölgeyi hedef alıyor buda stres ihyimalini zayıflatıyor. Acaba tedavilerden birini eksik veya yanlış uygulamış olabilir misiniz ? Bi özetleyin hangi ilacı kaç gün ne dozda kullandığınızı..
Hocam ben artık neyi kaç doz kullandigimi hatırlamıyorum ama burada yazılanlar dısında farkli sekilde kullanmadım

Dediginiz tüm tedavileri tam şekilde uyguladım vitamin eksikligim kaldı o da kargodan cıkan bir sorundan dolayı halen beklemedeyim bulundugum yerde bulamadım

Eşini şuan yanına atmak istemiyorum, yuvalık taktım çıkardım bidaha takayım, dışkıları normal yemesi yerinde gücü ısırması çok kuvvetli hareketli, tırnakları çok uzun acaba tırnakları kanatıyor olabilirmi
Tırnak ihtimali düşük ama yine de kesin tırnaklarını.

Erkekle uzak duruyorlarsa bari kafesleri yanyana olsun stresi olabildiğince azalsın.

Mikostatin veya flagyle vardı sizde. Yarım suluğa 8 damla ile başlayın.

Geri