Boyun sırt bölgesi kanama

İyi akşamlar

https://hizliresim.com/9b61zs0 vitaminlere başladık epeyi oldu bi kısmı buzdolabında, halen boyunluk takmaya devam ediyoruz çıkarınca eskisi kadar kaşıma yok ama devamlı tüylerini düzeltme ihtiyacı duyuyor, bugün duş verdim. Eskiye göre iyi çok şükür
Evet bayağı ilerleme olmuş. Oilmix almış mıydınız kullanıyor musunuz ?

Evet bayağı ilerleme olmuş. Oilmix almış mıydınız kullanıyor musunuz ?
Yok hayır almamıştım, karadeniz petten toplu sipariş vermiştim, hocam yalnız versele lagayı yemiyorlar yem ile karıştırdım kumluga bıraktım ama yediklerini düşünmüyorum hatta erkek kuş yemde yemedi onu karıştırınca

Boyunluk gün içinde çıkarıyoruz kontrollü şekilde, bugün uzun süre sonra uçtu 🥹 korkudan tekrar boyunluk takıyorum çünkü derisi hemen kanamaya müsait

Yok hayır almamıştım, karadeniz petten toplu sipariş vermiştim, hocam yalnız versele lagayı yemiyorlar yem ile karıştırdım kumluga bıraktım ama yediklerini düşünmüyorum hatta erkek kuş yemde yemedi onu karıştırınca
Versala dan kastınız Calsilüx ise yarım suluğa çeyrek çay kaşığı 4 gün verin. Daha sonra 10 günde bir falan vermeye devam 👍

Boyunluk gün içinde çıkarıyoruz kontrollü şekilde, bugün uzun süre sonra uçtu 🥹 korkudan tekrar boyunluk takıyorum çünkü derisi hemen kanamaya müsait
Hocam derisini nemlendirecek yağlı tohumlar verin günse 2 çay kaşığı kadar. Keten ve kenevir olabilir. Her birinden 1 çay kaşığı günlük.

Keşfetmeleri birkaç günü bulur. Birde oturup yem yer gibi yemezler zaten. Günde 1 veya 2 kez az miktar alıp yutarlar
Pekala öyleyse, toubenfit E 50, bt amin forte, sedochol, gerwit w var elimde bunları karadeniz pet kullanım kılavuzu göndermis ona göre veriyorum ama dogrumu yapyorum acaba

Pekala öyleyse, toubenfit E 50, bt amin forte, sedochol, gerwit w var elimde bunları karadeniz pet kullanım kılavuzu göndermis ona göre veriyorum ama dogrumu yapyorum acaba
Klavuza göre uygulayın sorun değil. Ama atıyorum tam suluğa 10 damla demişse yarım sulığa 5 damla katarak verin. Aynı doz olur. 👍

Geri