Boyun sırt bölgesi kanama

Koku olayı azalmış mıydı bugün ?

Yıpranmasını engelleyelim derken kendini parçalamasına neden oluyorsunuz belkide.

Kuş stresten yapıyor olabilir fakat 20 yumurta nedir... Kronikleşmiş. Kalsiyum veriyor musunuz kuşa?

Boyunluk takılı kalsın. Günde 2 kez batikona devam. İlaçlara da devam edin. Bactrim 5 gün demiştim yaa süreyi uzatmalıyız 10 güne tamamlayın. Yuvalık da asın derim ben.

Kuş stresten yapıyor olabilir fakat 20 yumurta nedir... Kronikleşmiş. Kalsiyum veriyor musunuz kuşa?
Erkek kuş sorunlu aslında evcil ve konuşan bir kuştu yavrusu olsun diye eş aldık, ama olmadı, dişi ile çiftlesmiyor üzerine cıkıp iniyor tel tünek deniyor sürtünüyor ama disi ile bir türlü olmadı, dişi yuva yokken bile kafes altına iniyordu o şeiilde anladık yuva taktık ama yuvayı cıkardıkca erkek kuşu dövüyordu mecbur takıyordum. En son artık olmayack diyip aldım bu sekilde hastaligı basladı. Yumurta kabugu kalamar veriyorum

Sarı Darı, Beyaz Darı, Kızıl Darı, Kanarya Tohumu (Aspur) Siyah Darı, Aspir, Renkli Draje
Yem içeriginde bunlar var yazıyor

Erkek kuş sorunlu aslında evcil ve konuşan bir kuştu yavrusu olsun diye eş aldık, ama olmadı, dişi ile çiftlesmiyor üzerine cıkıp iniyor tel tünek deniyor sürtünüyor ama disi ile bir türlü olmadı, dişi yuva yokken bile kafes altına iniyordu o şeiilde anladık yuva taktık ama yuvayı cıkardıkca erkek kuşu dövüyordu mecbur takıyordum. En son artık olmayack diyip aldım bu sekilde hastaligı basladı. Yumurta kabugu kalamar veriyorum
Yeme %20 oranında kenevir, %20 yulaf , %10 da keten tohumu ekleyin. Yumurta boş olsa da kendiliğinden kalkmadığı sürece altından almayın. Su]na her gün probiyotik de katın. İyileşmeye başladığında gagasını törpüleyin. Yuvaya ilgisi başladığında boyunluğu çıkarıp gözlemleyin. Ara ara çinko verin multi vitamin ve multi mineral desteği de verin. İyileşmeye başladıktan sonra.

Yeme %20 oranında kenevir ekleyin %10 da keten tohumu. Yumurta boş olsa da kendiliğinden kalkmadığı sürece altından almayın. Su]na her gün probiyotik de katın. İyileşmeye başladığında gagasını törpüleyin. Yuvaya ilgisi başladığında boyunluğu çıkarıp gözlemleyin. Ara ara çinko verin multi vitamin ve multi mineral desteği de verin.
En son aldıgımda 1 tane yumurtayıda kırmıştı, kafesin dibinde sadece yarım kabugu vardı, pekala yarın dediklerinizi alıp ekleyecegim inşallah sabaha kadar birşey olmaz tellerden inmiyor

En son aldıgımda 1 tane yumurtayıda kırmıştı, kafesin dibinde sadece yarım kabugu vardı, pekala yarın dediklerinizi alıp ekleyecegim inşallah sabaha kadar birşey olmaz tellerden inmiyor
Loş ışıkta olsun sabaha kadar. Boyunluk stres yapar maalesef. Yukarı tükürsen bıyık aşağı sakal misali... Umarım birşey olmaz yarına kadar.

Geri