Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Evet hemde ilerlemiş.Hemen başlayayım, hastamı
Evet hemde ilerlemiş.Hemen başlayayım, hastamı
Mikostatin var, kaç gün devam edelimSuyunu alın suan. 3 saat sonra suyu hazırlayıp verin
TamamdırEn az 10 gün devam edeceğiz ama her gün güncel durum paylaşın dışkı vs
Versela laga devamlı kalsın mı kafeslerindeKalamarda iyot yoktur. Versela laga colombine alıp kullanın. Alacak olursanız ilaç suluğu veya kum suluğu da alın ona koyup verirsiniz
Vitamin olarak mı ?Hocam ayrıca sorum şu. Versele laga mı Röhnfried mi ?
Set olarak bölünmüş ürün, site güvenli puanlaması iyi hocamVersela laga da iyidir röhnfried de. Eğer bölünmüş ürünlerden set yapmışlarsa ve uyguna geliyorsa alın. Güvenilir siteyse tabi. Ama kapalı ürünlerse kanatlıoil daha geniş içeriklidir ve daha iyidir. Tek ürünle 2 ürün almış oluyorsunuz.
Teşekkür ederim öyle yapayım ozaman birini alayımTolyamin forte ile bt amin forte ikisini almayın,birisini almanız yeterli.
Evet orada gördüm, isim vs paylaşmak yasakmıdır acaba diye açıkca yazamadım, trendyoldada var hattaKaradenizpet ten mi alacaksınız
Karadenizpet bilindik bir siteEvet orada gördüm, isim vs paylaşmak yasakmıdır acaba diye açıkca yazamadım, trendyoldada var hatta
Tolyamin bir tık daha iyidir diyebilirim.Tolyamin forte ile bt amin forte ikisini almayın,birisini almanız yeterli.
Tamamdır hocam teşekkür ederim istetelim hemenKaradenizpet bilindik bir site![]()
Tamamdır hocam teşekkür ederim istetelim hemen
Pekala teşekkür ederim tekrardan, hocam dişiden boyunlugu çıkarınca çok rahat ediyor ama korkudan uzun süreli çıkaramıyoruz neem yagına devam ediyoruz, ne yapmalıyızTolyamin bir tık daha iyidir diyebilirim.