Aşırı kaşınma..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metabax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu üçünün karışımı var hocam ayrica 8in1 mix de var ama ateş düşürme konusunda işe yarar mi bilmiyorum

Yem yedi mi ? Sık sık bilgi verin lütfen

Yok hayir zayif gibi değil. Gerçi sürekli kabarik durduğu için kilolu bile görünüyor ama demin elime almıştım normali. Kursagi boş gibi..

Ateş düşürücüden 2 saat sonraya kadar yem yemezse besleyin.

Yok hocam bence sabaha çıkmaz bu kuş :( elimden tunege koydugumda dengesini zor sagliyor. Zemine Kagit serip uzerine koydum kuşu adim atmaya çalışırken devriliyor. Nefes alış verişinde tik tik ses gelmeye başladı. Sabahki ense damlasiyla mahvettik bence herseyi, fazla doz oldu..

Son düzenleme:
Yok hocam bence sabaha çıkmaz bu kuş :( elimden tunege koydugumda dengesini zor sagliyor. Zemine Kagit serip uzerine koydum kuşu adim atmaya çalışırken devriliyor. Nefes alış verişinde tik tik ses gelmeye başladı. Sabahki ense damlasiyla mahvettik bence herseyi, fazla doz oldu..

Hayır ense damlasıyla alakalı değil. Hasta zaten. Doz fazla gelmiş olsa hemen felç ederdi kuşu.

Kuşun durumu ciddi,ölüm gerçekleşebilir.
Oralarda kanatlı veya egzotik hayvan veterineri yok mu? Çok fazla ilaç kullandıysanız bu da karaciğere büyük zararlar verebilir.

Geri