Maalesef hocam o yok yaEvde ateş düşürücü şurup var mı çocuklar için yazılanlardan ? Varsa ağzına 1 damla damlatın.
Maalesef hocam o yok yaEvde ateş düşürücü şurup var mı çocuklar için yazılanlardan ? Varsa ağzına 1 damla damlatın.
Hayırlısı kuşun ateşi de var çünküMaalesef hocam o yok ya
Ya da gidip nöbetçi eczaneden alayim bi şurup şimdiHayırlısı kuşun ateşi de var çünkü
Ateşi için alınabilir. Kolay gidecekseniz gidin bana kalırsa.Ya da gidip nöbetçi eczaneden alayim bi şurup şimdi
Önerdiğiniz bir şurup var mi yoksa eczaci ne verirse onu mu alayim hocam?Ateşi için alınabilir. Kolay gidecekseniz gidin bana kalırsa.
Dolven olabilir Calpol de olur. Ateşi düşsün yeter.Önerdiğiniz bir şurup var mi yoksa eczaci ne verirse onu mu alayim hocam?
Bunlar antibiyotik hocam antibiyotiğe hemen başlamayalım diyorum.Bu üçünün karışımı var hocam ayrica 8in1 mix de var ama ateş düşürme konusunda işe yarar mi bilmiyorum
Yem yemedi, tunekte kabarık sekilde gozleri kapalı sabit duruyor, yani hala attığım videodaki gibi.. Nefes alip verisinde karnı baya şişip iniyor gibi..Yem yedi mi ? Sık sık bilgi verin lütfen
Hayır ense damlasıyla alakalı değil. Hasta zaten. Doz fazla gelmiş olsa hemen felç ederdi kuşu.Yok hocam bence sabaha çıkmaz bu kuş elimden tunege koydugumda dengesini zor sagliyor. Zemine Kagit serip uzerine koydum kuşu adim atmaya çalışırken devriliyor. Nefes alış verişinde tik tik ses gelmeye başladı. Sabahki ense damlasiyla mahvettik bence herseyi, fazla doz oldu..
Kuşun durumu ciddi,ölüm gerçekleşebilir.Yok hocam bence sabaha çıkmaz bu kuş elimden tunege koydugumda dengesini zor sagliyor. Zemine Kagit serip uzerine koydum kuşu adim atmaya çalışırken devriliyor. Nefes alış verişinde tik tik ses gelmeye başladı. Sabahki ense damlasiyla mahvettik bence herseyi, fazla doz oldu..