Rica ederim,kuşa ve hastalığına odaklandığımızdan aklımıza gelemeyebiliyor.Teşekkür ediyorum enjektör mevcut hiç aklıma gelmemişti Teşekkür ediyorum
Rica ederim,kuşa ve hastalığına odaklandığımızdan aklımıza gelemeyebiliyor.Teşekkür ediyorum enjektör mevcut hiç aklıma gelmemişti Teşekkür ediyorum
Probiyotik de 5-6 damla. Vitabol 1 damla.Tamamdır üstadım o şekilde uygulayacağım 50 ml.suya 6 damla kanat oil probiyotik ve vitamin bugün kargoya verildi 4 . Gun probiyotik ne kadar ekleyeceğim onu da ayrıca sormak isterim ayni şekilde 50 ml su 6 damla triflucan kaç damla yada gram probiyotik
Aynı suya vitabol da koyuyorum dogru mudur hocam 4. Gun başlayıp 14. Gune kadarProbiyotik de 5-6 damla. Vitabol 1 damla.
Vitabol ilk hafta 2 kez sonraki haftalar 1 kez katın.Aynı suya vitabol da koyuyorum dogru mudur hocam 4. Gun başlayıp 14. Gune kadar
Tamamdir hocam harfiyen uygulayacagimVitabol ilk hafta 2 kez sonraki haftalar 1 kez katın.
Hocam sabah suluğu ölçüm tekrar mavi kısmı tam dolduğu zaman yarım çay bardağı etti anladim ki benim suluk mavi kısmı 50 cc 6 damla triflucan koydum verdim aksam 11 gibi almıştım suluğu zaten bugün calisiyorum aksam video çekip atarım fotoyu beceremedimGün gün gelişmeleri aktarın hocam bizde burada takipte kalalım
Dediğim gibi benim gözüme küçük gelmişti . Ozaman siz yarım suluga 3 damla kullanın. Hızlıresim.Com dan resim yukleyebilirsiniz. Çıkan url yi buraya kopyalayıp yapıştırınca resim burayada yüklenmiş olut.Hocam sabah suluğu ölçüm tekrar mavi kısmı tam dolduğu zaman yarım çay bardağı etti anladim ki benim suluk mavi kısmı 50 cc 6 damla triflucan koydum verdim aksam 11 gibi almıştım suluğu zaten bugün calisiyorum aksam video çekip atarım fotoyu beceremedim
Tam.doldurdum 50 ml 6 damla kattım hocam yarima 3 damla düşünemedimDediğim gibi benim gözüme küçük gelmişti . Ozaman siz yarım suluga 3 damla kullanın. Hızlıresim.Com dan resim yukleyebilirsiniz. Çıkan url yi buraya kopyalayıp yapıştırınca resim burayada yüklenmiş olut.
Farketmez zaten yetecek kadar ilacımız varTam.doldurdum 50 ml 6 damla kattım hocam yarima 3 damla düşünemedim![]()
Aynen hocam tek kuş hem mikostatin hem triflucan var ilaç bolFarketmez zaten yetecek kadar ilacımız var![]()
Evet 2 gün üstüste bu şekilde 3. Gün vitabolü kesip haftada bir katacaksınız.@Selçuk YÜKSEL tekrar dan teyit almak için yazıyorum Kanat oil prozim plus ve vitabol geldi bu ürünleri triflucan koyduğum suluga ayni anda katıyorum dohru mudur 50 ml suluga 6 damla triflucan+5 damla prozim+1 damla vitabol ayni suyun içinde
Hocam dışarı hiç salmadim 4 gündür kafeste 5. Günden sonra çıkarmayı gozlemlemeyi düşünüyorum dışarıda eforlu uçtuğunda oluyor genelde kusma suan kafeste kusma artığı vs goremedimHala kusma var mı ?
Yarın hem kafes temizliği dezenfektesi yapar hem gözlem yaparım kusma olacak mı diyeHala kusma var mı ?
Bugün 5. Günü hocam tedavinin hiç salmamistim bugün hem kafesi temizleyim kuşuda salayım dedim, baya uçtu akabinde kustu bu sefer yem yoktu sadece salya acaba kursagi dolu degilmiydi yoksa iyiye mi işaret anlamadim sabırla bekliyor harfiyen tedaviyi uyguluyorum bugün vitabol kestim kafesi sirke ve karbonat ile güzelce temizledim yem aspur yulaf koydum kenevir tohumu koydum tabana yem harici dal dariyi çok seviyor zayıf düşmesin diye onu da eksik etmiyorumHala kusma var mı ?