Uçuş Sonrası Her Defasinda Kusma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ati3883
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Selçuk YÜKSEL, @BeautiBird ,@CazadoR1717
Bugün kafesi temizledim Gaga taşları ve kalamar kemiğini çıkardım, suluğun üst kısmının yarısına 6 damla triflucan kattım karıştırdım lafese taktim yem harici kenevir keten aspur aldim alta ayri yem yaptım video da atiyorum su oranı yeterli mi 6 damla triflucan için başka öneriniz var mı
Suluk hacmini bilemedim hocam kaç milimlik. Kısa geniş duruyor. Normalde 100ml üzerinden yarım suluk 6damla. Yani 50mle 6 damla dozaj onermişti selçuk hocam. Sizin suluk 50ml mi 100milimmi onu anlayamadım tsm açıkçası çünkü 50mllikse yarım suluk25 ml yapar buda 3 damla eşit değere denk gelir. @BeautiBird hocam bir baksın sulugunuzun milimini daha iyi anlayabilir.

Suluk hacmini bilemedim hocam kaç milimlik. Kısa geniş duruyor. Normalde 100ml üzerinden yarım suluk 6damla. Yani 50mle 6 damla dozaj onermişti selçuk hocam. Sizin suluk 50ml mi 100milimmi onu anlayamadım tsm açıkçası çünkü 50mllikse yarım suluk25 ml yapar buda 3 damla eşit değere denk gelir. @BeautiBird hocam bir baksın sulugunuzun milimini daha iyi anlayabilir.
Bende kararsız kaldım şimdi ölçüm hocam çay bardağı 100 ml mis aşağı yukarı tam 1 çay bardağı 100 ml suluğun mavi kısmı tekrar yarım doldurup 6 damla kattım karistirdim kalamar ile Gaga taşını da cikardim

@BeautiBird üstadım bu süreçte kalamar kemiği ve mineral blogu çıkarın demiştiniz dogru mu hatırlıyorum süreç sonrasında 1 adet mineral blok 1 adet kalamar yeterli demiştiniz heralde

Bende kararsız kaldım şimdi ölçüm hocam çay bardağı 100 ml mis aşağı yukarı tam 1 çay bardağı 100 ml suluğun mavi kısmı tekrar yarım doldurup 6 damla kattım karistirdim kalamar ile Gaga taşını da cikardim
Dogrudur olabilir geniş çünkü. Sulugun mavi kısmı dediğiniz neresi hocam. Nornal su koyulan yere yarım suluk koymalısınız belki ysnlıs yazdınız

Suluk büyük görünüyor. İnternette 1 çay bardağı 100 ml diyor,ona göre ölçüm yapabilirsiniz.

Kuş susayınca ilaçlı suyu verin ama. 4 saat kadar suluğu alın kafesten,sonra ilaçlı suyu koyun. Kafeste başka su olmasın.

Suluk büyük görünüyor. İnternette 1 çay bardağı 100 ml diyor,ona göre ölçüm yapabilirsiniz.

Kuş susayınca ilaçlı suyu verin ama. 4 saat kadar suluğu alın kafesten,sonra ilaçlı suyu koyun. Kafeste başka su olmasın.
Bu 14 gün boyunca hep ilaçlı su olacak 4. Gün probiyotik ile verilecek 5 gun kafesten salmayacagim kendini toparlasin diye kalamar ve blok çıkardım dogru dimi hocam bu aşamada olmasın demistiniz

Peki 14 gün sonunda elektrolit probiyotik vs ek bir şeye ihtiyaç var mi hocam

Bu 14 gün boyunca hep ilaçlı su olacak 4. Gün probiyotik ile verilecek 5 gun kafesten salmayacagim kendini toparlasin diye kalamar ve blok çıkardım dogru dimi hocam bu aşamada olmasın demistiniz
Hayır ben kafesiniz çok kalabalık bir sürü taş var dedim çıkarın tek bir kombine ürün alıp kullanın dedim.

Ama hastalık sürecinde kalamar taşı ve blok taşlarını çıkarabilirsiniz çünkü üzerine kusabilir ağzını dilini değdirebilir ve onlara da mantar geçebilir ve çöpe atmak durumunda kalırsınız. Probiyotik her zaman vermelisiniz.

Hayır ben kafesiniz çok kalabalık bir sürü taş var dedim çıkarın tek bir kombine ürün alıp kullanın dedim.

Ama hastalık sürecinde kalamar taşı ve blok taşlarını çıkarabilirsiniz çünkü üzerine kusabilir ağzını dilini değdirebilir ve onlara sa mantar geçebilir ve çöpe atmak durumunda kalırsınız.
Eyvallah hocam hepsini çıkardım insallah tedavi sonrasında da kalamar ve versela lega mineral blok olarak sadece

Suluk 80 cc olabilir. Benim gözüme de küçük gibi geldi. 1 su bardağı kaç sulukla doluyor bir deneyin. Ayrıca denediğiniz su bardağının da resmini paylaşın.

Suluk 80 cc olabilir. Benim gözüme de küçük gibi geldi. 1 su bardağı kaç sulukla doluyor bir deneyin. Ayrıca denediğiniz su bardağının da resmini paylaşın.
Tamamdir hocam çay bardağı denedim suluk ile çay bardağını doldurdugum da dudak payı eksik kalıyor muhtemelen olabilir hocam 80 cc

Tamamdir hocam çay bardağı denedim suluk ile çay bardağını doldurdugum da dudak payı eksik kalıyor muhtemelen olabilir hocam 80 cc
Denediğiniz standart çay bardağı ise 100 ml dir. Biraz eksik kaldığına göre suluğunuz 80 ml olmalı. 5 damla katın bu durumda 👍

Sizde benim gibi ince eleyenlerdensiniz.50lik enjektör aldım suyu ölçerek ekliyorum,kafam rahat etti.Belki sizde uygularsınız diye eklemek istedim.Geçmiş olsun,çabucak iyileşsin.
Teşekkür ediyorum enjektör mevcut hiç aklıma gelmemişti Teşekkür ediyorum

Bu yöntem daha garanti tabi
Tamamdır üstadım o şekilde uygulayacağım 50 ml.suya 6 damla kanat oil probiyotik ve vitamin bugün kargoya verildi 4 . Gun probiyotik ne kadar ekleyeceğim onu da ayrıca sormak isterim ayni şekilde 50 ml su 6 damla triflucan kaç damla yada gram probiyotik

Geri