BeautiBird
Onursal Üye
Evet gördüm.Özellikle tv üzerindeki o videodaki kusmaya dikkat edin hocam .
@Ati3883 eczaneden triflucan şurup temin edin.
Damlalık var mı evde?
Evet gördüm.Özellikle tv üzerindeki o videodaki kusmaya dikkat edin hocam .
Kötü koku yok hocam boynuma kafama da kusuyor devamlı rahatsız edici kokusu yok kusmugun fotolari atiyorum tabanda kağıt havlu varKafes tabanına beyaz peçete serin kuş üzerine 6-7 tane dışkı yapsın sonra buraya foto atın. Ağzında kötü koku var mı ayrıca?
Hocam 10 gün önce mikostatin aldim 6 gün boyunca sabah yarım suluğa 5 damla koydum ama değişen bir şey yok
İlk kullanmaya başladıgınızda kusmada artma gözledinizmi ilk 3 gündeHocam 10 gün önce mikostatin aldim 6 gün boyunca sabah yarım suluğa 5 damla koydum ama değişen bir şey yok
Kuşu Salamdigim daha doğrusu Kuş eforlu ucmadigi sürece kusma yok hocam sadece köpük gozlemledim ilacı verdikten sonra eskiden kopurezdi kusmuk artık köpüklü daha salyalıİlk kullanmaya başladıgınızda kusmada artma gözledinizmi ilk 3 günde
Alırım hocam sorun yok yeter ki bu kusma olayından kurtulsunMantar sindirim sisteminde ise mikostatin, eğer solunum yollarını da işgal ediyorsa oraya da sıçramışsa triflucan kullanılır. Triflucan daha geniştir kullanım olarak.
Triflucan öneririm. Selçuk bey de konunuza bakınca dönüş yapar tahminen,bekleyin.
Köpğk olduysa tedavi doğrudur hocam sadece uzatmanız gerekirdi tedaviyi. Yani kesin mantardır . Tedavi sürecini uzatmalıydınız.Kuşu Salamdigim daha doğrusu Kuş eforlu ucmadigi sürece kusma yok hocam sadece köpük gozlemledim ilacı verdikten sonra eskiden kopurezdi kusmuk artık köpüklü daha salyalı
Maşallah cok tatlı. Ama dediğim gibi hocam mantar biranda vuruyor öyle sinsi durum ki. Heran işler değişebiliyor bir günde kuş direlt çöküşe geçebiliyor. O kusma formu endişe duyulması gereken durum ve şuanda bu enerjisi varken tedavi süreci hem kısa olur hem içiniz rahatlamış olur. Kuş iştahtan kesilince mantar yayılınca toparlanması okadsr çok zaman alıyor ki anlatamam.
Tamamdir hocam Selçuk hocam da baksın detaylı degerlendirelim ne önerirsiniz hemen uygularimMaşallah cok tatlı. Ama dediğim gibi hocam mantar biranda vuruyor öyle nankör ki. Heran işler değişebiliyor bir günde kuş direlt çöküşe geçebiliyor. O kusma formu endişe duyulması gereken durum ve şuanda bu enerjisi varken tedavi süreci hem kısa olur hem içiniz rahatlamış olur. Kuş iştahtan kesilince mantar yayılınca toparlanması okadsr çok zaman alıyor ki anlatamam.
Taşları çıkarıp dediğiniz markadan tek bloka doneyim entrobac var probiyotik vitamin olarak rontfried set vardı hafta da bir defa b tamin 1 defa entrobac veriyordum şimdi versela lega vitamin toz seti aldim yem olarak versele lega prestij ve tohum olarak ayrı var haftada iki defa dal darı veriyorum başka öneriniz varsa açığımKonudan bağımsız olarak kafesiniz kalabalık. Biraz rahatlatın. Kafeste birsürü taş var. 3 tane suluk var.. Yapıştırıcı ile yapıştırılan taşlar,boyalı taşlar bu tür ürünler kullanılmamalı. Mineral ihtiyacını karşılayabilmesi için kombine tek bir ürün alabilirsiniz örneğin powermax mineral blok taşı olabilir veyahut depovit markasının veya farklı güvenilir markaların mineral tozları/taşları alınabilir kombine olarak. Ayrıca kafeste tek bir ürün olur ve kalabalık yapmaz. Kum veriyorsanız çıkarın,tohumların kabuğunu soyup yiyen kuşlar için kuma gerek yok sindirim için.
Bu arada probiyotik, multivitamin, b vitamini vs kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne düzende ne dozajda ve hangi marka kullanıyorsunuz?
Suluklarin birinde anasonlu kum diğerinde grit kum varKonudan bağımsız olarak kafesiniz kalabalık. Biraz rahatlatın. Kafeste birsürü taş var. 3 tane suluk var.. Yapıştırıcı ile yapıştırılan taşlar,boyalı taşlar bu tür ürünler kullanılmamalı. Mineral ihtiyacını karşılayabilmesi için kombine tek bir ürün alabilirsiniz örneğin powermax mineral blok taşı olabilir veyahut depovit markasının veya farklı güvenilir markaların mineral tozları/taşları alınabilir kombine olarak. Ayrıca kafeste tek bir ürün olur ve kalabalık yapmaz. Kum veriyorsanız çıkarın,tohumların kabuğunu soyup yiyen kuşlar için kuma gerek yok sindirim için.
Bu arada probiyotik, multivitamin, b vitamini vs kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne düzende ne dozajda ve hangi marka kullanıyorsunuz?
Dal darı önermiyoruz obeziteye sebep olma durumu var kilo aldırır,karbonhidrat oranı fazla çünkü.Taşları çıkarıp dediğiniz markadan tek bloka doneyim entrobac var probiyotik vitamin olarak rontfried set vardı hafta da bir defa b tamin 1 defa entrobac veriyordum şimdi versela lega vitamin toz seti aldim yem olarak versele lega prestij ve tohum olarak ayrı var haftada iki defa dal darı veriyorum başka öneriniz varsa açığım
Üstadım triflucan aldıktan sonra sabah temiz yarım suluga 6 damla bu su ne zamana kadar duruyor akşam temis su verecekmiyim yoksa ertesi sabaha kadar ilaçlı su dursun mu probiyotigi triflucan ile birlikte aynı suya mı vereyim bu süreçte kuşu salayim mi kafeste mi dursun cevaplarsanız sevinirimTriflucan alıp yarım suluğa 6 damla 14 gün kesintisiz kullanın. Ayrıca 3. Günden itibaren probiyotik de katın aynı suya.
Bulundugum ilde büyük bir yemci var ideal yem diye o üç farklı versela lega kutusunda gramaj olarak karışım yaptı tüy zamanı haftada iki gün diger zamanlar hafta da bir ver dediDal darı önermiyoruz obeziteye sebep olma durumu var kilo aldırır,karbonhidrat oranı fazla çünkü.
Versele laga vitamin toz seti nedir anlatın,hangi vitaminler var ve haftada kaç kere veriyorsunuz ?