BeautiBird
Onursal Üye
Dal darı karbonhidrat değeri çok yüksek bir üründür dolayısı ile obeziteye neden olabilir. Arada nadir verilebilir veya hiç verilmemeli.
Evet söylememiştim kusura bakmayın. Anladım bir daha almam. Çok aşırı seviyor da sanki bağımlılık yapıyor gibi.Siz verdiğinizi söylememişsinizdir o zaman. Çünkü dal darıyı hiç tasvip etmem. Sağlıklı kuşa bile önermem.
Çocukkarın şeker sevmesine benzer bir durum. Seviyırlar diye günde yarım kilo şeker yememeliler sonuçta.Evet söylememiştim kusura bakmayın. Anladım bir daha almam. Çok aşırı seviyor da sanki bağımlılık yapıyor gibi.
Uçtuktan sonra konunca ayağına bakmaya başlamış https://hizliresim.com/pg4nqea bu kuş gibiÇocukkarın şeker sevmesine benzer bir durum. Seviyırlar diye günde yarım kilo şeker yememeliler sonuçta.
Dışkılar iyi görünüyor sorun yok gibi. Bazen kur yaparken öyle hareketler yapıyorlar. Eğer o hareketi yaparken aynı zamanda ötüyorsa kur yapıyor demektir. Bazen de çok yorulduklarında kondukları yerde denge sağlamakta zorlandıkları için yaparlar. Video olsaydı daha iyi yorumlardık.Uçtuktan sonra konunca ayağına bakmaya başlamış https://hizliresim.com/pg4nqea bu kuş gibi
Dışkıları da bu şekilde peçete daha bugün konuldu;
Yemesinde içmesinde uçuşunda ötüşünde sıkıntı yok
Anladım teşekkürler video yakalamaya çalışsınlar yarın öyle bakalım bir daha, sedochol da sanırım işe yaradı lekeler baya azalmışDışkılar iyi görünüyor sorun yok gibi. Bazen kur yaparken öyle hareketler yapıyorlar. Eğer o hareketi yaparken aynı zamanda ötüyorsa kur yapıyor demektir. Bazen de çok yorulduklarında kondukları yerde denge sağlamakta zorlandıkları için yaparlar. Video olsaydı daha iyi yorumlardık.
Ötmüyormuş öyle bakarkenDışkılar iyi görünüyor sorun yok gibi. Bazen kur yaparken öyle hareketler yapıyorlar. Eğer o hareketi yaparken aynı zamanda ötüyorsa kur yapıyor demektir. Bazen de çok yorulduklarında kondukları yerde denge sağlamakta zorlandıkları için yaparlar. Video olsaydı daha iyi yorumlardık.
Nefes nefese kalıyor muymuş peki ?
Evet çok şükür sadece bu yeni huyu endişelendirdi bizi hiçbir şey yokken sanki çok ilginç bir şey görmüş gibi aşağı bakması, önceden böyle sık sık ve hiçbir şey yokken yapmıyorduKuşta bir sıkıntı görmedim. Gayet iyilelmiş ve canlı görünüyor..
Yani olumsuz bir durum göremedim videolarda eğer sıklaşır ve uzun uzun yapmaya başlarsa yazın.Evet çok şükür sadece bu yeni huyu endişelendirdi bizi hiçbir şey yokken sanki çok ilginç bir şey görmüş gibi aşağı bakması, önceden böyle sık sık ve hiçbir şey yokken yapmıyordu
tamam teşekkürlerYani olumsuz bir durum göremedim videolarda eğer sıklaşır ve uzun uzun yapmaya başlarsa yazın.
Aynen strese de neden olabilir.Kuş tasması gibi şeyleri ben önermem. Ayrıca riskli.
anladım, dışarda sınırlı da olsa biraz serbestçe uçsun istedim de tek yol onu bulmuştumAynen strese de neden olabilir.
Elma da yemişti probiyotik de veriyoruz amaDışkılar normal sorun yok gibi. Ama kuru beslenmiş gibi. Sasece tohum yemiş anladığım kadatıyla. Probiyotik takviyesini ihmal etmeyin.