TYSON TRICHO KULLANIMI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sterops
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dal darı karbonhidrat değeri çok yüksek bir üründür dolayısı ile obeziteye neden olabilir. Arada nadir verilebilir veya hiç verilmemeli.

Uçtuktan sonra konunca ayağına bakmaya başlamış https://hizliresim.com/pg4nqea bu kuş gibi
Dışkıları da bu şekilde peçete daha bugün konuldu;
Yemesinde içmesinde uçuşunda ötüşünde sıkıntı yok
Dışkılar iyi görünüyor sorun yok gibi. Bazen kur yaparken öyle hareketler yapıyorlar. Eğer o hareketi yaparken aynı zamanda ötüyorsa kur yapıyor demektir. Bazen de çok yorulduklarında kondukları yerde denge sağlamakta zorlandıkları için yaparlar. Video olsaydı daha iyi yorumlardık.

Dışkılar iyi görünüyor sorun yok gibi. Bazen kur yaparken öyle hareketler yapıyorlar. Eğer o hareketi yaparken aynı zamanda ötüyorsa kur yapıyor demektir. Bazen de çok yorulduklarında kondukları yerde denge sağlamakta zorlandıkları için yaparlar. Video olsaydı daha iyi yorumlardık.
Anladım teşekkürler video yakalamaya çalışsınlar yarın öyle bakalım bir daha, sedochol da sanırım işe yaradı lekeler baya azalmış

Ötmüyormuş öyle bakarken

Kuşta bir sıkıntı görmedim. Gayet iyilelmiş ve canlı görünüyor..

Kuşta bir sıkıntı görmedim. Gayet iyilelmiş ve canlı görünüyor..
Evet çok şükür sadece bu yeni huyu endişelendirdi bizi hiçbir şey yokken sanki çok ilginç bir şey görmüş gibi aşağı bakması, önceden böyle sık sık ve hiçbir şey yokken yapmıyordu

Evet çok şükür sadece bu yeni huyu endişelendirdi bizi hiçbir şey yokken sanki çok ilginç bir şey görmüş gibi aşağı bakması, önceden böyle sık sık ve hiçbir şey yokken yapmıyordu
Yani olumsuz bir durum göremedim videolarda eğer sıklaşır ve uzun uzun yapmaya başlarsa yazın.

Dışkılar normal sorun yok gibi. Ama kuru beslenmiş gibi. Sasece tohum yemiş anladığım kadatıyla. Probiyotik takviyesini ihmal etmeyin.

Geri