TYSON TRICHO KULLANIMI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sterops
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar, bugün dişi muhabbet kuşumu kaybettim. Kursak mantarı bulaşıcı olduğu için ve sürekli öpüşüp erkek olan onu beslemeye çalıştığı için ve kafesleri de aynı olduğu için ona da bulaşmıştır diye düşünüyorum. Şimdilik belirtisi olmasa da. Kuşçu da öyle dedi. Bana tyson tricho vermişti iki tablet. İkisine de vermemi söyledi. İyice ezerek kaynatmamı ve ılıtıp suluğa koymamı söylemişti ama yine de kullanım şeklinden emin olamadım ilacı kaynatmak mantıklı gelmedi yanlış anlamış olabilirim belki suyu kaynat soğut ona ilacı koy demek istemişti. Nasıl kullanılır bilen var mı acaba? Ve erkek kuşum şu an daha farkında değil gibi depresyona girmemesi için ne yapabilirim. Düzenli vermem gereken vitaminler, takviyeler neler? Aynı şeyin onun da başına gelmesini istemiyorum.
benim kuşum da sürekli salyalı kusuyordu ağzı kokuyor yem yemiyor zayıflamıştı Selçuk beyin Tavsiyesi ile sabah trıflucan verdim akşam iyot ve geçti

@BeautiBird
@Selçuk YÜKSEL
Özellikle geceleri ara ara böyle yapmaya başladı tekrar kursak mantarı mı oldu acaba ya, tüy dökümünde şu an, vitaminlere devam ediyoruz, beslenmesinde, ötüşünde sıkıntısı yok, sürekli kur davranışları da yapıyor. Tek ayak üstünde de duruyor sürekli.
Az önce çektim bunu

Bir saat önce falan çektim

Bu beni endişelendirmişti bikaç gün önce falan çektim bunu

Bunu dün çektim sanırım

Bunlar da yuva ve hep takıldığı yerdeki peçeteler

Bu kuşta karaciğer problemi var. Powerchol ve enzim içerikli bir probiyotik başlamanız şart. Ayrıca Carnisspeed de kullanmalısınız. Kuş kaç gr ?

Bu kuşta karaciğer problemi var. Powerchol ve enzim içerikli bir probiyotik başlamanız şart. Ayrıca Carnisspeed de kullanmalısınız. Kuş kaç gr ?
Sedochol ve avipharm kullanıyoruz ama yeterli değil o zaman? O hareketi bu yüzden mi yapıyor? Gramını tartabileceğim bir şey yok ama 75,100,65 gramlık yiyeceklerle karşılaştırdım sanırım 85 gram falan 😱 çok da zayıf duruyor görünüşü, iştahı da aşırı değil, uçmasında ötmesinde de bir sıkıntı yok hareketli de hiç fark etmedik😶‍🌫️nasıl besleyelim, ne yapalım o zaman

Aspur, ak darı ve yulaf ağırlıklı besleyin. Powerchol kullanmaya başlayın. Prozim plus edinip ona da başlayın. Evet o hareketi sindirim sorunu yaşadığı için yapıyor..

Aspur, ak darı ve yulaf ağırlıklı besleyin. Powerchol kullanmaya başlayın. Prozim plus edinip ona da başlayın. Evet o hareketi sindirim sorunu yaşadığı için yapıyor..
Normal marketlerde satılan bizim de yediğimiz yulaflar olur mu yulaf için, öğütsem daha küçük hale gelse? Sorun karaciğer yetmezliği mi, yağlanması mı yoksa sadece kilolu olduğu için midir acaba?

Karaciğer yağlanma ihtimali yüksek. Tam teşhis için test yapılması gerekir. Dediklerimi yapıp ayrıca bol bol uçmaya teşvik ederseniz sağlığına kavulma ihtimali olur.

Kursak genişletme hareketi yapıyor. Karaciğer koruma takviyesi alın Selçuk beyin önerdiği olabilir. Zarlı dışkı da karaciğer ile alakalı.
Kuşunuz 85 gr yoktur bu arada.

Tamamdır, bence de yok ama ölçebileceğim elimdeki tek seçenek paketli gıdalardı ben de onlarla karşılaştırdım
50 lerdedir tahminen. Bir an önce karaciğer takviyesine başlayın haftada 1 verin.
Ak darı oranı fazla olsun yediği yemde. Bol egzersiz uçuş yapsın. Dal darı yasak. Çekirdek falan asla.

50 lerdedir tahminen. Bir an önce karaciğer takviyesine başlayın haftada 1 verin.
Ak darı oranı fazla olsun yediği yemde. Bol egzersiz uçuş yapsın. Dal darı yasak. Çekirdek falan asla.
Sedochol avipharm falan da kullanıyorduk diğerlerini alırsak sedocholü keseyim mi o zaman o yeterli olmaz mı bölünmüşü yok powercholün 😔 alternatif önerileriniz var mı

Geri