TYSON TRICHO KULLANIMI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sterops
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
az önce yaptı bunları
normal değil değil mi

@BeautiBird
başka öneriniz var mı bunları bölünmüş bulamıyorum ziyan olmaz mı tam 1 sene bile değil son kullanım tarihleri
Dışkılar normal değil. Eczaneden trifuculan alarak yarım suluğa 8 damla 3 gün sonra 6 damlaya düşürerek 10 gün verin. Gelişmeleri gün gün buraya yazın takip edelim.

Dışkılar normal değil. Eczaneden trifuculan alarak yarım suluğa 8 damla 3 gün sonra 6 damlaya düşürerek 10 gün verin. Gelişmeleri gün gün buraya yazın takip edelim.
onu bulamazsam mikostatin mi alayım? şimdi hemen elimde olan tyson tricho ilacından suyuna katsam olur mu, iki tableti ezmiştim sterilize suya karıştırayım mı? petshoptaki abi vermişti kursak mantarı için

O zaman şöyle yapın. Çeyrek suluğa tozdan mercimek tanesinden biraz daha az katarak iyice karıştırın. Suyu hazırlamadan önce susamalı. Şimdi suluğunu alın. Sabah ilaçlı su hazırlayıp verin. Olabildiğince taze içmeli ilaçlı suyu.

O zaman şöyle yapın. Çeyrek suluğa tozdan mercimek tanesinden biraz daha az katarak iyice karıştırın. Suyu hazırlamadan önce susamalı. Şimdi suluğunu alın. Sabah ilaçlı su hazırlayıp verin. Olabildiğince taze içmeli ilaçlı suyu.
Tamam, peki tedaviye bununla mı devam edeyim yoksa yarın triflucan mı alayım? Başka belirti yok şu an dışkıdan başka. Bir de çok kaşınıyor ona da ense damlası alacağım söylediğiniz gibi. Vitaminleri de şimdi alacağım ama kanatlıoilin bölünmüş bulamıyorum, röhnfried da iyi midir yoksa kanatlıoil mi alayım yine de? Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için de.

Tamam, peki tedaviye bununla mı devam edeyim yoksa yarın triflucan mı alayım? Başka belirti yok şu an dışkıdan başka. Bir de çok kaşınıyor ona da ense damlası alacağım söylediğiniz gibi. Vitaminleri de şimdi alacağım ama kanatlıoilin bölünmüş bulamıyorum, röhnfried da iyi midir yoksa kanatlıoil mi alayım yine de? Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için de.
İki markada iyidir. Ama kanatlıoil'in içeriğü daha geniştir. Mesela gerwit multi vitamindir. Vitabol multivitamin + multi amino asittir. Enterobac probiyotiktir ve iyidir ama tec bir pasif probiyotik suşu içerir prozim ise aktif sanırım 5 probiyotik suşu içermesinin yanında prebiyotik ( probiyotik besini ) ve enzimler içerir. Üçü bir arda üründür yani. Evet kanatlıoilin bölünmüşünü bulamamak pahalı gelebilir ama ekstradan ürün almanıza gerek kalmadığından aradaki fark azalır.
Yine de tercih sizin röhnfried ürünleri de tabiki iyidir.

Sabah çektim bunları ilaç vermeden önce son dışkıları böyleydi
başka bir hastalık mı yoksa kursak mantarı mı?
Akşam dediğiniz gibi suyunu aldım sabah da ilacını hazırlayıp koydum ilk bi saldırdı suya ama iki yudum içip bıraktı daha içer inşallah normalde çok içerdi tadını sevmedi kesin, akşam mı yenileyeyim suyu?

Sabah çektim bunları ilaç vermeden önce son dışkıları böyleydi
başka bir hastalık mı yoksa kursak mantarı mı?
Akşam dediğiniz gibi suyunu aldım sabah da ilacını hazırlayıp koydum ilk bi saldırdı suya ama iki yudum içip bıraktı daha içer inşallah normalde çok içerdi tadını sevmedi kesin, akşam mı yenileyeyim suyu?
Her gece suyu alın sabah taze su hazırlayıp verin. İlaç miktarınız az diye idareli kullanmalıyız 👍

O zaman öğleden sonra 1 de suyu alın saat 15 gibi tekrar ilaçlı su hazırlayıp verin 👍 ölçüyü dediğim gibi yapın ama. Tedavinin 4. Günü probiyotik de katmaya başlayacağız suyuna.

3 ayda 1 kez dış parazit damlası yaptırın. Herhangi bir veteriner kliniğine gidin sonu mec mac ile biten ivermektin içerikli dış parazit damlası alın. İvomec olabilir. Enjektöre 0,5 ml (10 damla) çektirin. Veya 5 damla alabilirseniz alın.

Kuşun ense derisine gelecek şekilde sadece 1 damla parazit damlasından damlatın. 15 gün sonra tekrar 1 damla daha. Bitti.
Bir hafta kadar da banyo yaptırmayın ilacın etkisi için.
Daha sonraları 3-4 ayda 1 kez 1 damla yaptırın tedbiren.
Damla sonrası kuş birkaç gün deliler gibi kaşınabilir normaldir. Sonra düzelir..
👍🏻
https://ty.gl/3ruzt2qk5y7bv bu olur mu acaba

Bulamadık da yarın tekrar bakayım o zaman, birde sabah falan normale nazaran az yem yedi şimdi de baya oldu yanımda yem yiyor çok yedi hala da yiyor ilaçtan oldu heralde normal mi yesin mi yoksa alayım mı yemleri
Yesin çekmeyin yemi. Tedavi işe yarayacak gibi duruyor iştahı açıldığına göre. Muhtemelen sabah midesi bulanıyordu iştahı yoktu. Çünkü ölü mantarlar toksik yayar. Şimdi bulantısı geçince de yeme saldırdı..

Yesin çekmeyin yemi. Tedavi işe yarayacak gibi duruyor iştahı açıldığına göre. Muhtemelen sabah midesi bulanıyordu iştahı yoktu. Çünkü ölü mantarlar toksik yayar. Şimdi bulantısı geçince de yeme saldırdı..
Bugün dışkılarındaki leke azalmış baya enerjisi de kötü değildi zaten ama kırgınlık vardı bugün çok daha iyi yem de yedi biraz ama hiç sudan içmedi gagasına azıcık bal değdirdim temizlemek için içsin diye yok yine içmedi tüneklere falan sürüp temizledi ben görmezken içmiştir sabah inşallah ya şırıngayla falan da içirmem aşırı zor hiç elde durmaz

Bugün dışkılarındaki leke azalmış baya enerjisi de kötü değildi zaten ama kırgınlık vardı bugün çok daha iyi yem de yedi biraz ama hiç sudan içmedi gagasına azıcık bal değdirdim temizlemek için içsin diye yok yine içmedi tüneklere falan sürüp temizledi ben görmezken içmiştir sabah inşallah ya şırıngayla falan da içirmem aşırı zor hiç elde durmaz
O içer merak etmeyin. Yeterki sade suya ulaşamasın dışarıdayken falan

O içer merak etmeyin. Yeterki sade suya ulaşamasın dışarıdayken falan
3. Gün
Sabah dışkısı

Akşam en son yaptığı dışkıları

çok koyu sarı halkalar da gitmiyor tüyleri kabarık durmaya başladı ve normale göre daha çok titriyor ve enerjisi daha düşük

Son düzenleme:
Gelene kadar bekleyeceksiniz başka çare yok. Durumu şuan nasıl ?
ilacı vermeye devam edeyim mi yoksa ara mı vereceğim, durumu düne göre daha iyi ama yine de çok olmasa da titreme oluyor kabarmayla beraber , dışkı da şu şekil
https://hizliresim.com/2xfr0dr (kurular dünden)

ilaçtan biraz daha aldırdım bu sefer bundan vermişler, şu an kullandığım daha büyüktü tabletleri https://hizliresim.com/q4ujn1z

ilacı vermeye devam edeyim mi yoksa ara mı vereceğim, durumu düne göre daha iyi ama yine de çok olmasa da titreme oluyor kabarmayla beraber , dışkı da şu şekil
https://hizliresim.com/2xfr0dr (kurular dünden)

ilaçtan biraz daha aldırdım bu sefer bundan vermişler, şu an kullandığım daha büyüktü tabletleri https://hizliresim.com/q4ujn1z
Eğer merdiven altı üretim değilse 👍 en son attığınız dışkı güzel. Diğerleri istediğim gibi değil. Ama tedaviye cebap veriyor yüksek ihtimalle. Eski tablet bitti mi ?

Geri