TYSON TRICHO KULLANIMI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sterops
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer merdiven altı üretim değilse 👍 en son attığınız dışkı güzel. Diğerleri istediğim gibi değil. Ama tedaviye cebap veriyor yüksek ihtimalle. Eski tablet bitti mi ?
Bitmedi henüz var azıcık daha, merdiven altı değildir umarım aynı petshoptan aldık. Dışkılarını çözemedim bi düzgün oluyor bi kötü gün içinde dışkının rengi değişiyor genelde akşam yaptıkları koyu renk oluyor sanki ama sarı halka genelde hepsinde var. Titremesi endişelendiriyor. Dış parazit damlasını da doğru ürünü bugün temin edebildim bir damla enseye damlattım bir buçuk damla oldu ama sanıırm yanlışlıkla sıkıntı olmaz heralde. O da kabarttırdı.

Bitmedi henüz var azıcık daha, merdiven altı değildir umarım aynı petshoptan aldık. Dışkılarını çözemedim bi düzgün oluyor bi kötü gün içinde dışkının rengi değişiyor genelde akşam yaptıkları koyu renk oluyor sanki ama sarı halka genelde hepsinde var. Titremesi endişelendiriyor. Dış parazit damlasını da doğru ürünü bugün temin edebildim bir damla enseye damlattım bir buçuk damla oldu ama sanıırm yanlışlıkla sıkıntı olmaz heralde. O da kabarttırdı.
İlaç devam ederken değişken olması normal. Probiyotik de katın ilaçlı suya

Risk almayın,garanti hareket edin eczaneden ilaç alın kullanın kullanmadıysanız

Hastalıklar hormonal dengeyi etkileyebiliyor. Ondan dolayı tüye girmiş olabilir. Veya sizin yaptığınız bir hata onu tüye teşvik etmiş olabilir. Günlük ne kadar süre ışıkta kaldığı önemli mesela. Birkaç gün uzun süre ışıkta kalıp birkaç gün kısa süre ışıkta kalıp fazla uyuması onu etkilemiş olabilir mesela.

Hastalıklar hormonal dengeyi etkileyebiliyor. Ondan dolayı tüye girmiş olabilir. Veya sizin yaptığınız bir hata onu tüye teşvik etmiş olabilir. Günlük ne kadar süre ışıkta kaldığı önemli mesela. Birkaç gün uzun süre ışıkta kalıp birkaç gün kısa süre ışıkta kalıp fazla uyuması onu etkilemiş olabilir mesela.
12.gün hala sıvı kısmı leke bırakıyor ama başka bir şeyi yok bir de tüye girdi
ilaca probiyotikle beraber
devam ediyoruz
diğer takviyeleri de verelim mi ne yapalım ilacı bırakalım mı
https://hizliresim.com/j70rbha (yemler dışkıda değil yerken dökülmüş)
Turuncular havuç yediği için

İlacı kesip 3-4 gün gözleyelim. Probiyotik ve vitamin verin 2 gün diğer 2 günde sadece probiyotik. Bu süreçte tohum dışında birşey vermeyin ki dışkıyı analiz edelim. 👍 4 gün sonra bir karar veririz. Dezenfekte ettiniz değil mi ? Video da çekin her gün ve paylaşın.

Problem çözümlenmiş gibi. Kuş sağlıklı ve canlı görünüyor. Dışkılar da düzelmiş 👍 geçmiş olsun..

İyileşme hikayelerinin yazıldığı bir konu var rica etsem oraya süreci özetler misiniz

3 ayda 1 kez dış parazit damlası yaptırın. Herhangi bir veteriner kliniğine gidin sonu mec mac ile biten ivermektin içerikli dış parazit damlası alın. İvomec olabilir. Enjektöre 0,5 ml (10 damla) çektirin. Veya 5 damla alabilirseniz alın.

Kuşun ense derisine gelecek şekilde sadece 1 damla parazit damlasından damlatın. 15 gün sonra tekrar 1 damla daha. Bitti.
Bir hafta kadar da banyo yaptırmayın ilacın etkisi için.
Daha sonraları 3-4 ayda 1 kez 1 damla yaptırın tedbiren.
Damla sonrası kuş birkaç gün deliler gibi kaşınabilir normaldir. Sonra düzelir..
👍🏻
Ben evde değilim bugün ikinci damlayı damlattırdım akşamına gidip banyo koymuşlar 😪😑😮‍💨 tekrar mı damlatalım ne yapayım

Geri