TYSON TRICHO KULLANIMI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sterops
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer merdiven altı üretim değilse 👍 en son attığınız dışkı güzel. Diğerleri istediğim gibi değil. Ama tedaviye cebap veriyor yüksek ihtimalle. Eski tablet bitti mi ?
Bitmedi henüz var azıcık daha, merdiven altı değildir umarım aynı petshoptan aldık. Dışkılarını çözemedim bi düzgün oluyor bi kötü gün içinde dışkının rengi değişiyor genelde akşam yaptıkları koyu renk oluyor sanki ama sarı halka genelde hepsinde var. Titremesi endişelendiriyor. Dış parazit damlasını da doğru ürünü bugün temin edebildim bir damla enseye damlattım bir buçuk damla oldu ama sanıırm yanlışlıkla sıkıntı olmaz heralde. O da kabarttırdı.

Bitmedi henüz var azıcık daha, merdiven altı değildir umarım aynı petshoptan aldık. Dışkılarını çözemedim bi düzgün oluyor bi kötü gün içinde dışkının rengi değişiyor genelde akşam yaptıkları koyu renk oluyor sanki ama sarı halka genelde hepsinde var. Titremesi endişelendiriyor. Dış parazit damlasını da doğru ürünü bugün temin edebildim bir damla enseye damlattım bir buçuk damla oldu ama sanıırm yanlışlıkla sıkıntı olmaz heralde. O da kabarttırdı.
İlaç devam ederken değişken olması normal. Probiyotik de katın ilaçlı suya

Risk almayın,garanti hareket edin eczaneden ilaç alın kullanın kullanmadıysanız

Hastalıklar hormonal dengeyi etkileyebiliyor. Ondan dolayı tüye girmiş olabilir. Veya sizin yaptığınız bir hata onu tüye teşvik etmiş olabilir. Günlük ne kadar süre ışıkta kaldığı önemli mesela. Birkaç gün uzun süre ışıkta kalıp birkaç gün kısa süre ışıkta kalıp fazla uyuması onu etkilemiş olabilir mesela.

Geri