Dışkılar bu şekilde 2 tanesi siyah gibiTuvalet kağıdını koyun birkaç dışkı yapıcak zaten, o süre boyunca beklersiniz sizde
Dışkılar bu şekilde 2 tanesi siyah gibiTuvalet kağıdını koyun birkaç dışkı yapıcak zaten, o süre boyunca beklersiniz sizde
Tamam. Probiyotik ve multivitamin takviyesinden sonra 2 gün de elektrolit kullanın.Dışkılar bu şekilde 2 tanesi siyah gibi
Vücudun kaybedilen sıvıyı geri kazanmasına yarar.Elektrolit ne oluyordu
Nerden alabilirim elektrolitiVücudun kaybedilen sıvıyı geri kazanmasına yarar.
İnternet üzerinden alabilirsiniz. Birçok markanın elektroliti bulunmakta..Nerden alabilirim elektroliti
Bugün gervit-w vitamin verdim. Yarın probiyotik vericeğim fakat arada böyle simsiyah dışkı yapıyorİnternet üzerinden alabilirsiniz. Birçok markanın elektroliti bulunmakta..
Röhnfried, natural giib..
O dışkı kurumuş gibi görünüyor.Bugün gervit-w vitamin verdim. Yarın probiyotik vericeğim fakat arada böyle simsiyah dışkı yapıyor
Bugünkü dışkı bu şekilde. Sürekli kendi dışkısını yiyor belkide bu yüzden hastalık tekrarlıyor.. sinir oldum bu huyuna bunun bir çözüm yolu varmıO dışkı kurumuş gibi görünüyor.
ızgara takmak,gördüğün zaman engellemek,vitaminve mineral takviyesi yapmak.Bugünkü dışkı bu şekilde. Sürekli kendi dışkısını yiyor belkide bu yüzden hastalık tekrarlıyor.. sinir oldum bu huyuna bunun bir çözüm yolu varmı
2 gün vitamin takviyesi yaptım, ızgara var fakat gagasını ızgaranın deliklerinden sokup yine alıyor bazen tüneğe düşüyor dışkı ordanda alıyor gördüğümde engelliyorum fakat görmediğimde ne kadar yiyordur..ızgara takmak,gördüğün zaman engellemek,vitaminve mineral takviyesi yapmak.
Izgaranın kenarlarına bir şey koyup ızgarayı yükseltin.2 gün vitamin takviyesi yaptım, ızgara var fakat gagasını ızgaranın deliklerinden sokup yine alıyor bazen tüneğe düşüyor dışkı ordanda alıyor gördüğümde engelliyorum fakat görmediğimde ne kadar yiyordur..
Deniyeceğim. Üstteki dışkı normalmidir peki bir sorun yoktur değilmiIzgaranın kenarlarına bir şey koyup ızgarayı yükseltin.
Normal değil dışkılar. Dışkı tahlili şart.Deniyeceğim. Üstteki dışkı normalmidir peki bir sorun yoktur değilmi
Başka bir çözüm yolu yokmudur dışkı tahliline muayene ücretliye 300-350 istiyorlar o kadar bütçem yok. Tekrardan tollisan kombi mix mi başlamalıyım ne yapmalıyım? Aylardır hastalığından kurtarmaya çalışıyoruz ilaçlar ile ama tekrarlıyor sürekliNormal değil dışkılar. Dışkı tahlili şart.
anlış anlamayın,şikdiye kadar aldığınız bütün ilaçlar ne kadara tuttu?Başka bir çözüm yolu yokmudur dışkı tahliline muayene ücretliye 300-350 istiyorlar o kadar bütçem yok. Tekrardan tollisan kombi mix mi başlamalıyım ne yapmalıyım? Aylardır hastalığından kurtarmaya çalışıyoruz ilaçlar ile ama tekrarlıyor sürekli
250-300tl civarı tuttu. ama veteriner en aşşa 350 tahlilin çeşidine göre vs 1000tlye kadar çıkabilir dediY
anlış anlamayın,şikdiye kadar aldığınız bütün ilaçlar ne kadara tuttu?
Antifungalı nereden bulabilirim internette satan bulamadımBu kadar ilaç kullandık, ama dışkı eninde sonunda bozuluyor..
Dışkı tahlili yaptırmanız gerekiyor. Bu arada 1 hafta kuşa ilaç vs bişey vermeyin. 1 hafta sonra antifungal ilaç kullanın 5 gün.
Dışkı yeme durumu için de ızgaralı kafes kullanın ve de kafes tabanını 2 günde 1 temizleyin. Mama ve multivitamin takviyelerini düzenli verin.