Hocam bildirim mi geldi
Gözüm üstünüzdeHocam bildirim mi geldi
Alp hocamGözüm üstünüzde
Yok@Ecrin Karadağ zirvede mi bıraktınız?
Baktım@Recai SULAMİS @ADRIAN @Ahmet ASLAN
@cicibirds iaimli kullanıcı tüm konulara reklam atıyor bakar mısınız?
Bende de tam tersi hocam iş yönünden kafam rahatlayacakYarın Ramazan 1. Günü çok stres var üstümde ..
Megabakter bildiğiniz gibi aslında bakteri değil mantardır. Sirke gibi ürünlerin tedavi etmesi muhtemel değil lakin seyri azaltmaya ciddi oranda yardımı oluyor, mantarlar bazik ortamları severler ve hızla çoğalmaya başlarlar, sirke ile suyun sertleştirilmesi ve asidik olması mantarın çoğalma etkisini azaltacaktır lakin tam anlamı ile çözüm olmayacak ilerlemeye devam edilecektir. Amfoterisin B çoğu zaman tek ve kesin çare olarak görülüyor başarı oranı yüksek lakin her zaman her kuşta aynı sonuca ulaşamayabiliyor.@ADRIAN tartışalım, konuşalım istiyorum. Sence megabakteri gibi güçlü bir mantara sirke ya da asidik özelliğe sahip limon gibi şeyler etki eder mi? Tedavi için değil zaten bir tek Amfoterisin-B kurtarıyor. Bildiğimiz mantarlardan değil ki nystatin, flukonazol gibi etken maddelerle bu illetten kurtulalım...
Tabiri caize bir halt olmaz hocam şu saatten sonra. Bugün Gaziantep maçını da alamayız bak gör.O değil de nolcak bu fenerin hali ya yüzümüz gülmüyo
Vallahi öyleTabiri caize bir halt olmaz hocam şu saatten sonra. Bugün Gaziantep maçını da alamayız bak gör.
Hiç sigara içmeyen birisi olarak bunu asla anlayamayacağım ama benim sıkıntımda ️️️️Onsuz geçen saatler