Kirke
Emektar Üye
O neYıllardır en sevdiğim oyunun fan müziklerini dinliyom ne yapayım
O neYıllardır en sevdiğim oyunun fan müziklerini dinliyom ne yapayım
Yok söyleyemem Amerika'nın bile bilmediği bir şey
HahahaYok söyleyemem Amerika'nın bile bilmediği bir şey
Hatta bilir misin bilmem şarkıyı yapanlar "Galiba bu şarkıyı söylerken kafam güzeldi ya ben bunu ne ara yaptım " diyorHahaha
Bilmiyorum ki ortada bir espri varsada ben anlamadmHatta bilir misin bilmem şarkıyı yapanlar "Galiba bu şarkıyı söylerken kafam güzeldi ya ben bunu ne ara yaptım " diyor
Yani şarkının varlığından kimsenin haberi yok anlamında dedim ama 7 mn izlenme felan varBilmiyorum ki ortada bir espri varsada ben anlamadm
Yaa söylesene adını dinliyimmmYani şarkının varlığından kimsenin haberi yok anlamında dedim ama 7 mn izlenme felan var
Türkçe değil kız ne anlıcan İngilizcen varsa en azından içim rahat olsun atarkenYaa söylesene adını dinliyimmm
Ne fark eder önemli olan ritimTürkçe değil kız ne anlıcan İngilizcen varsa en azından içim rahat olsun atarken
Tamam ozaman ritimliyi atıyom konuşmadan buradan atasım yokNe fark eder önemli olan ritim
Kız profilini göremiyom nasıl atayımNe fark eder önemli olan ritim
Merakla bekliyorum çok esrarengiz olduTamam ozaman ritimliyi atıyom konuşmadan buradan atasım yok
Konuşma aç atamıyorum profilin ölmüşde ağlayanı yokMerakla bekliyorum çok esrarengiz oldu
HahahhahahaKonuşma aç atamıyorum profilin ölmüşde ağlayanı yok
Not : bilerek yapmadım1 Nisan'ın ilk şakası : sabah tuzluğun kapağını açmıştım üstüne koyup bırakmışım ve babam tuz dökeyim derken kapak çıktı ama neyseki içinde hiç tuz yoktu
Kimse sana cvp vermedi mi kıyamam şakacı şirinNot : bilerek yapmadım
yoo ben verdim kendim kendime yetiyorumKimse sana cvp vermedi mi kıyamam şakacı şirin
zaten en güzel şey hayatta kendi kendine yetebilmekyoo ben verdim kendim kendime yetiyorum
emojiye dikkatzaten en güzel şey hayatta kendi kendine yetebilmek