Crow Stars
Paylaşımcı Üye
Anlaşabilen kuşlarsa neden ayırdınız ki ? Daha önce yazdıklarınıza göre erişkinde sayılmazlar böyle ayrılık onları strese sokabilir bence.ayırdım kuşları
tam anlaşmıyorlardı biraz kavga ediyorlardıAnlaşabilen kuşlarsa neden ayırdınız ki ? Daha önce yazdıklarınıza göre erişkinde sayılmazlar böyle ayrılık onları strese sokabilir bence.
kanatacak düzeyde kavga etmiyorlarsa dokunmayın bence. benim yavruların da iki tanesi birbirine kafa atmaya çalışıyor arada, ama hiçbir yere varamayınca duruyorlartam anlaşmıyorlardı biraz kavga ediyorlardı
birbirini özlesin istiyorumkanatacak düzeyde kavga etmiyorlarsa dokunmayın bence. benim yavruların da iki tanesi birbirine kafa atmaya çalışıyor arada, ama hiçbir yere varamayınca duruyorlar
bu yöntemi bulana sordum duyarlarsa sıkıntı olmaz dedikuşları ayıracaksan birbirlerini görmesin seslerini duymasınlar
zaten görmüyorlar sandalye ve benim tişörtüm varkuşları ayıracaksan birbirlerini görmesin seslerini duymasınlar
evetannesi babası vb. kızarken halının üstündeki şekilleri inceleyenler burada mı
bilgili insan kendini belli ediyor ya. Bu forumda bilgisi olmayıp rank atlamak için saçma sapan mesajlar yazan yok kuşunuz ölecek bilmem ne diyen birsürü vatandaş gördükha gayret 1000 mesajım olacak, bilgili üye olunca kursak mantarı vb. bildiğim şeyler hakkında yardımcı olabilirim çünkü süper üye olunca inanmıyorlar bilgililerde söylesin diye bekliyorlar
aynen ama belli edeyim dedim "bilgili" olduğumu (kibirlilik budur)bilgili insan kendini belli ediyor ya. Bu forumda bilgisi olmayıp rank atlamak için saçma sapan mesajlar yazan yok kuşunuz ölecek bilmem ne diyen birsürü vatandaş gördük
ilanları en alta felan yaklaşınca (ana sayfada) güncel diyebilirsiniz.ilanları ne sıklıkla güncel diye belirtebiliyoruz? Ban yiyeceğim diye korkuyorum
ilanları ne sıklıkla güncel diye belirtebiliyoruz? Ban yiyeceğim diye korkuyorum
o değilde ben yedek moderatör oldum acil,yardım gibi kelimerler başlıkta kullanmayın felan diyorum modlar konu kilit demekten başka şey yapamıyorilanları en alta felan yaklaşınca (ana sayfada) güncel diyebilirsiniz.