Kirke
Emektar Üye
Napimmmm ciddi olamıyorumemojiye dikkat
Napimmmm ciddi olamıyorumemojiye dikkat
İçimden : anladım mı desem anlamadım mı desem diye mesaj mı atsam acabayada şuan diyip ardından anlamadım mı desem diye düşündmmü yazsam derken dedimki "Gel çık şimdi işin içinden " hahaNapimmmm ciddi olamıyorum
@Ecrin Karadağ sayfaları dolduruyoruz seninle @Ayşenur.lokum nerelerde @Yağmur Kuşsan a da seslenebiliriz hayır bu kadın üyeler nerede sohbet başlığında sohbet etmeyelim mi ?İçimden : anladım mı desem anlamadım mı desem diye mesaj mı atsam acabayada şuan diyip ardından anlamadım mı desem diye düşündmmü yazsam derken dedimki "Gel çık şimdi işin içinden " haha
harbiden nasıl olduysa özel konuşmaya kadar geldi konu diğer kadın üyelerde çıt yok@Ecrin Karadağ sayfaları dolduruyoruz seninle @Ayşenur.lokum nerelerde @Yağmur Kuşsan a da seslenebiliriz hayır bu kadın üyeler nerede sohbet başlığında sohbet etmeyelim mi ?
@sezin_ demeyi unuttun@Ecrin Karadağ sayfaları dolduruyoruz seninle @Ayşenur.lokum nerelerde @Yağmur Kuşsan a da seslenebiliriz hayır bu kadın üyeler nerede sohbet başlığında sohbet etmeyelim mi ?
ben görev başında uyudum 2 saat maalesef 2bildirim gelsin diye beklerken şimdi birsürü bildirim yağıyorGörende 7/24 buradayız sanacak @Ecrin Karadağ bakıyorum heryerde bizi görüyorum hey maşallah
Sende bizden değil misinkadınların istilasına uğramış başlık
Burdayım süperim ya süper üye oldum alırım bir Maşallahınızı .@Ecrin Karadağ sayfaları dolduruyoruz seninle @Ayşenur.lokum nerelerde @Yağmur Kuşsan a da seslenebiliriz hayır bu kadın üyeler nerede sohbet başlığında sohbet etmeyelim mi ?
MaşallahhhBurdayım süperim ya süper üye oldum alırım bir Maşallahınızı .
Heryerdeyiz Biz olmasak grubun tadı tuzu olmazkadınların istilasına uğramış başlık
Maşallah bende bilgili olacam ha gayret çok mutluyum 900 olucammmmBurdayım süperim ya süper üye oldum alırım bir Maşallahınızı .
Hadi inşallahMaşallah bende bilgili olacam ha gayret çok mutluyum 900 olucammmm
Helal olsun arkadaşlar sitemiz gerçekten çok yararlı ben galiba veteriner olmayı planlıyorum@Kirke @Ayşenur.lokum @sezin_ @Yağmur Kuşsan
İlk bronşit hastalıklı bir kuşun hastalığını doğru söyledim alırım bi Helal Olsun
Helalllll️@Kirke @Ayşenur.lokum @sezin_ @Yağmur Kuşsan
İlk bronşit hastalıklı bir kuşun hastalığını doğru söyledim alırım bi Helal Olsun
Bu arada ciddi bir şekilde düşünüyor gibiyimHelal olsun arkadaşlar sitemiz gerçekten çok yararlı ben galiba veteriner olmayı planlıyorum
Neden olmasn inş olur bende çok isterdim ama Maliyede ilerliyorumBu arada ciddi bir şekilde düşünüyor gibiyim