Sohbet Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ADRIAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neden olmasn inş olur bende çok isterdim ama Maliyede ilerliyorum :)
Maşallah Allah kolaylık versin,tıp düşünüyorum ama veterinerlik de hoşuma gidiyor .Abdülhamid ile ilgili bir kitap okuyordum.Kuduz aşısı için bir heyet avrupaya gönderiyor ve daha sonra ilk hayvan hastanesini açtırıyor veterinere gidince hiç ordan ayrılmamak istedim kararsızlık içindeyim

Maşallah Allah kolaylık versin,tıp düşünüyorum ama veterinerlik de hoşuma gidiyor .Abdülhamid ile ilgili bir kitap okuyordum.Kuduz aşısı için bir heyet avrupaya gönderiyor ve daha sonra ilk hayvan hastanesini açtırıyor veterinere gidince hiç ordan ayrılmamak istedim kararsızlık içindeyim
Gerçekten sizi mutlu edecek bölümü seçin sonra insanın içinde uhte kalıyor gerçi okumanın yaşı yok :) veterinerlik sanki daha güzel gibi yardıma muhtaç canlara derman olabilmek ne güzel ..

Gerçekten sizi mutlu edecek bölümü seçin sonra insanın içinde uhte kalıyor gerçi okumanın yaşı yok :) veterinerlik sanki daha güzel gibi yardıma muhtaç canlara derman olabilmek ne güzel ..
Çok doğru söylediniz,inşallah mutlu olabileceğim bir bölüm seçebilirim.insanlara hayvanlara hizmet etmeyi seviyorum.Okumanın yaşı yok gerçekten,insan isterse her şeyi yapar başarabilir

Ne yapıyorsunuz ?

Öğlen 13:00'dan 23:00'a kadar sitedeyim kapatsam üstümdeki yük kalkacak resmen tüm gün forumdaydım

Kadınlar 3 : Kadınların artışı 🤣 ( terminatör 3 : makinaların yükselişi)

Kirke profilin öldüde ağlayanı yok derken haklıyım çevrimiçisin ama sembol ölmüşte alayanı yok 🤣 🤣

Geri