Crow Stars
Paylaşımcı Üye
bazı forumlarda bu forumda cevap yazma hakkın yok diyor
1 Nisanbenim kuşum öldü
Yöneticiler tarafından kilitlenen yada kapatılan konulara üyeler mesaj yazamıyor.bazı forumlarda bu forumda cevap yazma hakkın yok diyor
okYöneticiler tarafından kilitlenen yada kapatılan konulara üyeler mesaj yazamıyor.
Günaydın herkese
Ama canım benim neden bunu sorguladın ki sen belki işlerimizi halledil günaydın demişizdirBu saatte uyanıp "Günaydın" demek garip geliyorda neyse
Sabahın köründe uyandım sizin uyanmanızı bekliyordumBu saatte uyanıp "Günaydın" demek garip geliyorda neyse
ne zaman uynadınız mı diyeyim uyandın mı diyeyimSabahın köründe uyandım sizin uyanmanızı bekliyordum
Hahahhaa mümkün Aslında forumdaki bürün dişilerle görüşebiliriz Haydarıma en güzel gelini bulmam lazım istiyorum ki o da sapsarı olsun
ben 8:02'de kalkdım sen ne zaman kalkdın bakalım kim kazanacakSabahın köründe uyandım sizin uyanmanızı bekliyordum
benim kuşum öldü
1 Nisan
1 nisan şakasımı anlayamadım geçmiş olsunda diyemiyomMaşallah çok sevimli ama az önce diğer kuşun vefat ettiğini yazdınız üzüldüm..
şaka yaptımMaşallah çok sevimli ama az önce diğer kuşun vefat ettiğini yazdınız üzüldüm..
Olsun, mesajlarım artsın, Geçmiş olsunşaka yaptım
Ammman sağlıklı olsunlaarşaka yaptım
tşkAmmman sağlıklı olsunlaar