Sohbet Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ADRIAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim bir tane muhabbet kuşum var adı Haydar göbek adı Cabbar 🤣Kar topum benim çok seviyorum onu can o can 😎Yakışıklı oğlumm benim🤩

O diziye bakayım dedim bir kere delircem sandm hepsi çok çılgın 🤣🤣Şuan sadece sadakatsize bakıyorum o da güçlü kadın görmek için 🤣🤣gerçi orjinalini izledim dizinin alakası yok bizimkiyle..
ne orjinali kız ne diyon :D çalıntımı masumlar apartmanı kaçak değildir elektrik doğal gaz felan İnşallah 🤣 🤪

🤣🤣🤣🤣masumlar için demedim sadakatsiz için dedm 🤣masumlar kitptan uyarlama zaten dimi psikolog kadının
aynen ya gerçekmiş o, o değilde sadakatsizin ben sahte versiyonlarını izledim bi gerçeğini izleyemedim 2 dakika izliyoruz kapatıyolar 🤣 🤔

aynen ya gerçekmiş o, o değilde sadakatsizin ben sahte versiyonlarını izledim bi gerçeğini izleyemedim 2 dakika izliyoruz kapatıyolar 🤣 🤔
Orjinaliyle alakası yok zaten :) aslında tüm diziler gereksizde boş ver napıcan bak yasaklarda hop geri geldi halbuki bu haftasonuna planlarım vardı ahh ah ..

Orjinaliyle alakası yok zaten :) aslında tüm diziler gereksizde boş ver napıcan bak yasaklarda hop geri geldi halbuki bu haftasonuna planlarım vardı ahh ah ..
yeni çıkmadı korona kaç yılında yaşıyon sen ki haftasonu planın oluyor 😅

günaydın

Geri