Crow Stars
Paylaşımcı Üye
tşk sizin kuşlarınızındaMaşallah uzun sağlıklı ömürleri olsun
tşk sizin kuşlarınızındaMaşallah uzun sağlıklı ömürleri olsun
Güzel kafiyeBenim bir tane muhabbet kuşum var adı Haydar göbek adı Cabbar Kar topum benim çok seviyorum onu can o can Yakışıklı oğlumm benim
Gelinim olursada ismini Safiye koyucamGüzel kafiye
Gülben'de eksik olmasınGelinim olursada ismini Safiye koyucam
Hahahhaa mümkün Aslında forumdaki bürün dişilerle görüşebiliriz Haydarıma en güzel gelini bulmam lazım istiyorum ki o da sapsarı olsunGülben'de eksik olmasın
Naci x Safiye yap bu senarist işe yaramıyorHahahhaa mümkün Aslında forumdaki bürün dişilerle görüşebiliriz Haydarıma en güzel gelini bulmam lazım istiyorum ki o da sapsarı olsun
Naci x Safiye yap bu senarist işe yaramıyor
Gülben'ede artık bi kapıcı Bayram'ı ver ya yazık
O diziye bakayım dedim bir kere delircem sandm hepsi çok çılgın Şuan sadece sadakatsize bakıyorum o da güçlü kadın görmek için gerçi orjinalini izledim dizinin alakası yok bizimkiyle..Gülben'ede artık bi kapıcı Bayram'ı ver ya yazık
ne orjinali kız ne diyon çalıntımı masumlar apartmanı kaçak değildir elektrik doğal gaz felan İnşallahO diziye bakayım dedim bir kere delircem sandm hepsi çok çılgın Şuan sadece sadakatsize bakıyorum o da güçlü kadın görmek için gerçi orjinalini izledim dizinin alakası yok bizimkiyle..
masumlar için demedim sadakatsiz için dedm masumlar kitptan uyarlama zaten dimi psikolog kadınınne orjinali kız ne diyon çalıntımı masumlar apartmanı kaçak değildir elektrik doğal gaz felan İnşallah
aynen ya gerçekmiş o, o değilde sadakatsizin ben sahte versiyonlarını izledim bi gerçeğini izleyemedim 2 dakika izliyoruz kapatıyolarmasumlar için demedim sadakatsiz için dedm masumlar kitptan uyarlama zaten dimi psikolog kadının
Orjinaliyle alakası yok zaten aslında tüm diziler gereksizde boş ver napıcan bak yasaklarda hop geri geldi halbuki bu haftasonuna planlarım vardı ahh ah ..aynen ya gerçekmiş o, o değilde sadakatsizin ben sahte versiyonlarını izledim bi gerçeğini izleyemedim 2 dakika izliyoruz kapatıyolar
yeni çıkmadı korona kaç yılında yaşıyon sen ki haftasonu planın oluyorOrjinaliyle alakası yok zaten aslında tüm diziler gereksizde boş ver napıcan bak yasaklarda hop geri geldi halbuki bu haftasonuna planlarım vardı ahh ah ..
Ya ama bir ara kalktı ya haftsonu şimdi geri geldi bir senedir koronayla yaşıyoruz maalesef...Planlarım olamaz mı benim Gezmeyelimmm miyeni çıkmadı korona kaç yılında yaşıyon sen ki haftasonu planın oluyor
evet4 yavru mubiş mi
Ya ama bir ara kalktı ya haftsonu şimdi geri geldi bir senedir koronayla yaşıyoruz maalesef...Planlarım olamaz mı benim Gezmeyelimmm mi