Ayşenur.lokum
Paylaşımcı Üye
Her türlü sıkıntı desenederdi büyük olanın kafeside küçük oluyor o ne olacak
Her türlü sıkıntı desenederdi büyük olanın kafeside küçük oluyor o ne olacak
Oooo değilde 400 mesajdan 700e gelmişim bilgili üye olacam inat ettim
seninde bi 35 mesaj kalmış süper üyeye ha gayret
İzmir plakası ❤ evet süper olacağım pek yakındaseninde bi 35 mesaj kalmış süper üyeye ha gayret
Aha konumunu buldumİzmir plakası ❤ evet süper olacağım pek yakında
Sen hangi şehirdensinAha konumunu buldum
adıma imleci getir telefonsa tıkla orada yazıyorSen hangi şehirdensin
Profilinde yazıyormuş kocaeliadıma imleci getir telefonsa tıkla orada yazıyor
39 mesaj kalırsa 41e bilgili üyeden sonra sükut altındır diyerek boş yapıp 41 kalıcamProfilinde yazıyormuş kocaeli
Hahaha zirvede bırakıyorum39 mesaj kalırsa 41e bilgili üyeden sonra sükut altındır diyerek boş yapıp 41 kalıcam
tabiikide işin şakası bu, yardıma ihtiyacı olan mubişler var forumdaHahaha zirvede bırakıyorum
gene bir konuya fazla mesaj atarak hem yardımcı oldum hem mesaj çoğalttımHahaha zirvede bırakıyorum
Bir taşla iki kuşgene bir konuya fazla mesaj atarak hem yardımcı oldum hem mesaj çoğalttım
Bilgilendirme amaçlı : muhabbet kuşuma yaptığım oyuncak oyuncakdan çok çöp oldu vallaha silikonsuz olmuyorBir taşla iki kuş
Ben oyuncak yapıyorum ama korkuyor istemiyor zilli oyuncaklara bayılıyorBilgilendirme amaçlı : muhabbet kuşuma yaptığım oyuncak oyuncakdan çok çöp oldu vallaha silikonsuz olmuyor
bende zil astım tüneğin yanına manyak yem kusuyordu kursak iltihabı miltihabı uğraşamam cici kuş dedim aldım bi kaç gün üzüldü sonra mutlu olduBen oyuncak yapıyorum ama korkuyor istemiyor zilli oyuncaklara bayılıyor
Minnoş hemen mutlu oluyor kendini mutlu etmeyi seviyor her şeye ötüyorbende zil astım tüneğin yanına manyak yem kusuyordu kursak iltihabı miltihabı uğraşamam cici kuş dedim aldım bi kaç gün üzüldü sonra mutlu oldu
Haydarda zilli oyuncağına aşkım canım cicim diyor kur delisi oldu alayım dedm artık ne görürse suluk,yemlik,tünek,havaya bile kur yapıyor Yani istedikten snra herşeyi gözüne kestiriyor çoook çılgınbende zil astım tüneğin yanına manyak yem kusuyordu kursak iltihabı miltihabı uğraşamam cici kuş dedim aldım bi kaç gün üzüldü sonra mutlu oldu
fadime alın fadimeHaydarda zilli oyuncağına aşkım canım cicim diyor kur delisi oldu alayım dedm artık ne görürse suluk,yemlik,tünek,havaya bile kur yapıyor Yani istedikten snra herşeyi gözüne kestiriyor çoook çılgın