Sohbet Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ADRIAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın herkese, haftalardır sadece mesaj okuyorum yazsam ne olur sanki dedim 😒

Sabah 9 tane kuşumu kaçırdım. Temizlik yaptım. Salmanın Kaplarını camdan silkeledim sonra camı açık unutmuşum salmada cama yakın olduğu için Show yavrularım firar etti 1 tane bile kalmadı. Vasıflarıyla beraber uçup gittiler.. Hem maddi hem de manevi yönden çöktüm bu aralar agresifim acayip üye banlayasım var 😎

Sabah 9 tane kuşumu kaçırdım. Temizlik yaptım. Salmanın Kaplarını camdan silkeledim sonra camı açık unutmuşum salmada cama yakın olduğu için Show yavrularım firar etti 1 tane bile kalmadı. Vasıflarıyla beraber uçup gittiler.. Hem maddi hem de manevi yönden çöktüm bu aralar agresifim acayip üye banlayasım var 😎
ozaman sizde coronanın farklı versiyonusunuz hakaret etmemeye dikkat edelim yoksa çok pis bulaşırsınız :D

Gerçekten uçup gittiler mi :(

Forumda kadın üye sayısı az deniliyordu işte bizde buradayız 😎😎

Geri