Altın günü mü yapılıyor?
Yok hocam kadın kadına sohbet ediyordukAltın günü mü yapılıyor?
Yok hocam kadın kadına sohbet ediyorduk
Hoşgeldin canım sıkıldı vallaGeri geldim sohbet "ediyorduk" değil ediyoruzzzzz tabii her an gidebilirim
az kaldı biraz daha mesaj at süper üye olursun ben fırsatçılıkdan konuşuyorumYok hocam kadın kadına sohbet ediyorduk
Hahaha eee daha da nasılsın o zamanaz kaldı biraz daha mesaj at süper üye olursun ben fırsatçılıkdan konuşuyorum
Hoşbuldum bu arada muhabbet kuşu ishalhakında bilgin varsa bir kişi konu açmış bakarmısınHoşgeldin canım sıkıldı valla
Tamam bakayımHoşbuldum bu arada muhabbet kuşu ishalhakında bilgin varsa bir kişi konu açmış bakarmısın
Sağol, bu arada ben uyuyacam çıkıyorum, herkese iyi akşamlar iyi geceler tatlı rüyalarrTamam bakayım
İyi gecelerSağol, bu arada ben uyuyacam çıkıyorum, herkese iyi akşamlar iyi geceler tatlı rüyalarr
bizim komşularda aynı maalesef kimin iyi komşusu varda külüne muhtaç olacak acabaSabah sabah tadilat yapn komşular sağolsun deliricem geçen günde güvercinlerimden rahatsız oldular
çok konuş olursun hem sosyalleşerek ünvan atlıyorsun fırsatçılık buna denirŞimdiki hedef bilgili üye ünvanı, hadi bakalım
Benim komşular bi güvercine düşman neymiş çocukları sana özenicekmiş muhabbet kuşuna bişey demiyorlar hatta bizim komşulardan 5-6 kişide varBizim komşular sağolsunlar gayet iyiler. Kuşlarıma hediye bile alıyorlar
Özendikleri veya özenecekleri şey gayet doğru ve hayvan sevgisi olan her insanın yapabileceği bir şey. Ne dertleri var acabaBenim komşular bi güvercine düşman neymiş çocukları sana özenicekmiş muhabbet kuşuna bişey demiyorlar hatta bizim komşulardan 5-6 kişide var
bizimkilerde sağolsun taş terlik giymiş moğolar gibi hadudurabaqra diye gülüp yerlere sertçe vuruyorlar (sabah uyuyup akşam saat 22:00da yapıyorlar)Bizim komşular sağolsunlar gayet iyiler. Kuşlarıma hediye bile alıyorlar
En azından komşular anlamında şanslıyım. Geç saatlerde evde sadece biz ses yapıyoruz. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.bizimkilerde sağolsun taş terlik giymiş moğolar gibi hadudurabaqra diye gülüp yerlere sertçe vuruyorlar (sabah uyuyup akşam saat 22:00da yapıyorlar)