Ecrin Karadağ
Onursal Üye
ne zaman nerede deniliyordu yaForumda kadın üye sayısı az deniliyordu işte bizde buradayız
ne zaman nerede deniliyordu yaForumda kadın üye sayısı az deniliyordu işte bizde buradayız
bende haftalardır felan okuyorum bir yazayım dedim ancak anlaşıldı kadın üyelerin çok olduğuBuralardaa deniliyorduuu bende tek başıma sizleri bekliyorduuuum
Eveeet iyi oldu güzel olduu bencebende haftalardır felan okuyorum bir yazayım dedim ancak anlaşıldı kadın üyelerin çok olduğu
Adamlar yapmış değil, kadınlar, yapmış.Eveeet iyi oldu güzel olduu bence
Bak şimdide çıt yokAdamlar yapmış değil, kadınlar, yapmış.
- Dardanel Ton
kadın dayanışması yapıyoruz inş çoğalacağızzzNörüyonuz gençler herkese iyi akşamlar geceler diliyorum
ben birşey örmüyorumNörüyonuz gençler herkese iyi akşamlar geceler diliyorum
Yaşasın valla tanıdık yorumlar görünce beğeniyorum farkındaysankadın dayanışması yapıyoruz inş çoğalacağızzz
Evet maşallah bze hepimize her yerdeyiz️Yaşasın valla tanıdık yorumlar görünce beğeniyorum farkındaysan
Tamamdır GörüşürüzBen çıkıyorum güçlü kadın güçlü Türkiye unutmayın sloganı
Eee neler yapıyorsun bakalım nasıl gidiyor hayatEvet maşallah bze hepimize her yerdeyiz️
Ben yazıyorum Şiir hikaye en sevdiğim şey vaktimi dolu geçirmek..Eee neler yapıyorsun bakalım nasıl gidiyor hayat
Ya ne mutlu sana çok güzel kalemde bir efsun var ,kaleme hürmet ediyorum.Ben yazıyorum Şiir hikaye en sevdiğim şey vaktimi dolu geçirmek..