Callejon
Onursal Üye
Böyle bir kar yağışı beklemiyordum doğrusu İst da şaşırdım..Sokak hayvanlarınada imkanımız olduğunca yardım edelim unutmayalım onları..
Böyle bir kar yağışı beklemiyordum doğrusu İst da şaşırdım..Sokak hayvanlarınada imkanımız olduğunca yardım edelim unutmayalım onları..
Hımmm sanki çıkarır gibi oldummTommy evetAaa
Eski TommyVercetti desem tanıya bilirsin aslında
Bende seni Zeytinçiçeği miydi neydi diye hatırlıyorum yanlış değildir umarımHımmm sanki çıkarır gibi oldummTommy evet
Hahaha mümkün olabilir de olmayabilir de iştee bilemiyorum kimim ki insan unutuyor hatırlatmadıkça kendiniBende seni Zeytinçiçeği miydi neydi diye hatırlıyorum yanlış değildir umarım
Bence mümkün değil Zeytinçiçeğini unutmakHahaha mümkün olabilir de olmayabilir de iştee bilemiyorum kimim ki insan unutuyor hatırlatmadıkça kendini
beni neden atsınlar böyle şirin bir kullanıcıyıcanım haydarım ya nasıl birşey bu muhabbet kuşları minik sevimli yaramazBi mukabele yeşilçama döndü konuşma ya Alp hoca atmaz beni ya (ama arada korkmuyor değilim )
Tabii ki atmazlar seni bence de şirin oluncabeni neden atsınlar böyle şirin bir kullanıcıyıcanım haydarım ya nasıl birşey bu muhabbet kuşları minik sevimli yaramaz
Hiç öyle birşey düşünmemiştim doğrusu Videolar var kendni sevdiren hint bülbülleri evet sevimliler ama en sevimli yerleri gagaları nasıl turuncu öyle çok şirin benim gibiTabii ki atmazlar seni bence de şirin olunca
Hintlerde sevimli ya
Genel bilgi olsun da hint bülbülleri inin Hindistan ile hiç bir alakası yokmuş
Dişi kuşlar turuncu erkek kuşlar kırmızı gagalı oluyorHiç öyle birşey düşünmemiştim doğrusu Videolar var kendni sevdiren hint bülbülleri evet sevimliler ama en sevimli yerleri gagaları nasıl turuncu öyle çok şirin benim gibi
Recai hocam Alp hocadan beklerdim de sizden beklemezdim
Hocam isim değiştirdimAramıza yeni üyeler katılmış
Hocam isim değiştirdim
Hocam Alp ve Recai hocalar hayır der benceEkli dosyayı görüntüle 54104
Callejon'a halk oylaması ile ban talep ediyorum
İçeride dostumuz çok ayarlarızHocam Alp ve Recai hocalar hayır der bence