Mustafa Aşan
Meraklı Üye
bence vardırBilemem,
bence vardırBilemem,
he ben ozaman ************* tutar kuzenlerimi ************
Yorum yaparken mesaj içeriklerinize dikkat ederek yapın, son dönemlerde kural ihlali almış başını gidiyor... İyi hoş sohbet muhabbet ediliyor tamam bişey demiyoruz ama öyle mesajlar yazıyorsunuz ki resmen ban at diyorsunuz... Üyelerle ben değil başka bir mod ilgilenseydi üyelerin yarısı çoktan ban yemişti.
haydaa fark etmemişim kusura bakmaYorum yaparken mesaj içeriklerinize dikkat ederek yapın, son dönemlerde kural ihlali almış başını gidiyor... İyi hoş sohbet muhabbet ediliyor tamam bişey demiyoruz ama öyle mesajlar yazıyorsunuz ki resmen ban at diyorsunuz... Üyelerle ben değil başka bir mod ilgilenseydi üyelerin yarısı çoktan ban yemişti.
ban atma heeYorum yaparken mesaj içeriklerinize dikkat ederek yapın, son dönemlerde kural ihlali almış başını gidiyor... İyi hoş sohbet muhabbet ediliyor tamam bişey demiyoruz ama öyle mesajlar yazıyorsunuz ki resmen ban at diyorsunuz... Üyelerle ben değil başka bir mod ilgilenseydi üyelerin yarısı çoktan ban yemişti.
Bir zamanlar merak edip tor'dan bir kaç onion sitesine bakmıştım. Deep web kullanımında cihaza virüs bulaşması kaçınılmazdır bunu da belirteyim. Ya da herhangi bir paylaşımda bulunduğunda bir hacker tarafından adresin alınıp üzerine pat diye bir suçlama atılabilir. Legal bir sistem ama %90-95'i illegal durumda şuan. Tor ya da hidden wiki ile girebileceğin deep web yüzeye en yakın seviye. Daha derine inmen için charter web seviyesine ihtiyaç duyarsın. Sonrası sadece özel cihazlarla giriş yapabileceğin herkesin kolayca giriş yapamayacağı kapalı bir sistem. Closed shell system yani. En derini de Mariana çukuru. Çok karışık işler, fazla bulaşmaAbi hiç deepweb e giriş yaptın mı tor browser kullanılıyor galiba
Abi ben foruma devam edeyim en iyisiBir zamanlar merak edip tor'dan bir kaç onion sitesine bakmıştım. Deep web kullanımında cihaza virüs bulaşması kaçınılmazdır bunu da belirteyim. Ya da herhangi bir paylaşımda bulunduğunda bir hacker tarafından adresin alınıp üzerine pat diye bir suçlama atılabilir. Legal bir sistem ama %90-95'i illegal durumda şuan. Tor ya da hidden wiki ile girebileceğin deep web yüzeye en yakın seviye. Daha derine inmen için charter web seviyesine ihtiyaç duyarsın. Sonrası sadece özel cihazlarla giriş yapabileceğin herkesin kolayca giriş yapamayacağı kapalı bir sistem. Closed shell system yani. En derini de Mariana çukuru. Çok karışık işler, fazla bulaşma
Aynen mis gibi formumuz var boş ver karanlık sistemleriAbi ben foruma devam edeyim en iyisi
Aynen hocam kuşlarımızla ve üyelerle mutlu mesut yaşıyoruzAynen mis gibi formumuz var boş ver karanlık sistemleri
hocam insan merak ediyor amaAynen mis gibi formumuz var boş ver karanlık sistemleri
Uykuların kaçar ben sana diyimAynen hocam kuşlarımızla ve üyelerle mutlu mesut yaşıyoruz
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir, merak her zaman iyi değildir.hocam insan merak ediyor ama
Abi Allah korusun böyle iyiyimUykuların kaçar ben sana diyim
güzel lafmış hocam teşekkürlerİnsanın başına ne gelirse meraktan gelir, merak her zaman iyi değildir.
hocam profildeki siz misinizİnsanın başına ne gelirse meraktan gelir, merak her zaman iyi değildir.
Evet benim kardeşim.hocam profildeki siz misiniz
hee bi an bradd pitle karıştırdım daEvet benim kardeşim.
tenin biraz soluk gibi onun dışında yakışıklı adamsın vallaEvet benim kardeşim.
Kardeşim senin yaşın kaçç nerelisintenin biraz soluk gibi onun dışında yakışıklı adamsın valla
Batman 16Kardeşim senin yaşın kaçç nerelisin