Yoklama alalım o halde kim var kim yokBen geldim kimse kalmadı yaw
Yoklama alalım o halde kim var kim yokBen geldim kimse kalmadı yaw
Hocam hiç sormayın benim ki daha da dert olduAllah kolaylık versin dostum eğitim normalde sıkıntılıydı bu dönemde tam büyük dert
Ben varım Recai hocamYoklama alalım o halde kim var kim yok
Ben zaten 7/24 forumdayım arka planda youtube, twitch, instagram allah ne verdiyse can sıkıntısından ne yapacağımızı şaşırdık.Ben varım Recai hocam
AnlamadımHazır bu kadar mod varken bahsini açayım, bu sohbet başlıkları , sohbet başlıkları bölümüne sabitlenmiyor mu ?
Havadan sudan bölümüne sabitlemiş zaten AdrianHazır bu kadar mod varken bahsini açayım, bu sohbet başlıkları , sohbet başlıkları bölümüne sabitlenmiyor mu ?
Hocam pandemi bizi hayata küstürdü erken yaştaBen zaten 7/24 forumdayım arka planda youtube, twitch, instagram allah ne verdiyse can sıkıntısından ne yapacağımızı şaşırdık.
Yok bu konudan bahsetmiyorum genel olarak bi konu başlığı anasayfaya sabitlenmiyor mu ?Havadan sudan bölümüne sabitlemiş zaten Adrian
Twitch hangi yayıncıları takip ediyorsun hocam?Ben zaten 7/24 forumdayım arka planda youtube, twitch, instagram allah ne verdiyse can sıkıntısından ne yapacağımızı şaşırdık.
Yok forum akışı yeni konulara yada mesajlara bağlı olarak güncellendiği için sabitleme yapmıyoruz.Yok bu konudan bahsetmiyorum genel olarak bi konu başlığı anasayfaya sabitlenmiyor mu ?
Genelde LoL'de larsahan, elwind - Valorant'ta Berk Rip can sıkıntısında ElraenTwitch hangi yayıncıları takip ediyorsun hocam?
Ben bitek Elraen i takip ediyorum. Arada unlost.Genelde LoL'de larsahan, elwind - Valorant'ta Berk Rip can sıkıntısında Elraen
Forumdan yardımcı olmaya devam..Hocalar aslında bir youtube kanalı açsanız bilgi verseniz iyi kazanç elde edebilir siniz ben bir veterinerin sizden iyi bildiğini sanmıyorum
Unlost'un yayınına denk gelemiyoruz herifin yayın açtığı yokBen bitek Elraen i takip ediyorum. Arada unlost.
Hocam siz olun Adrian hoca olsun bence bir gözden geçirinForumdan yardımcı olmaya devam..
Söz @ADRIAN daHocam siz olun Adrian hoca olsun bence bir gözden geçirin
Hocam bu bilgileri kullanın bence
O kadar dedim muhabbetkusu.com.tr 'de yayın açalım diye dediler ban yeme kardeşim otur oturduğun yere Kafamda böyle şeyler var genel olarak hastalıklarla ilgili video çekilip foruma yüklenebilir. Kafamda baya fikir var zamana bıraktık bakalım.Hocalar aslında bir youtube kanalı açsanız bilgi verseniz iyi kazanç elde edebilir siniz ben bir veterinerin sizden iyi bildiğini sanmıyorum