Callejon
Onursal Üye
Hocam bu gidişle siz yeni üye olucaksınızSite sahibi daha ne olsun Buradan Alp hocama sevgiler saygılar ve hürmetler
Hocam bu gidişle siz yeni üye olucaksınızSite sahibi daha ne olsun Buradan Alp hocama sevgiler saygılar ve hürmetler
Alp hoca candır yöneticilerini severHocam bu gidişle siz yeni üye olucaksınız
Meraklı üyeleri de sever benceAlp hoca candır yöneticilerini sever
Kimse gelmesin buraya bence@Recai SULAMİS Kardeşim de pusuya yatmış Reco bandan kaçıyor
İlk yolcu ben olucak bu gidişle ya Alp hocadan ya da Adrian hocadanKonu değişelim beyler
Boşuna alp hocadan ban yemeyelim@Recai SULAMİS Kardeşim de pusuya yatmış Reco bandan kaçıyor
Yazılım kodlama vs ile mi ilgileniyorsun?Alp abiyle son konuşmamız mobil uygulama üzerineydi forumun. Hibrit uygulama istemişti. Üzerine yoğunlaşayım da forumun mobil uygulamasını çıkartalım.
Çok iyi olur uygulama olursaAlp abiyle son konuşmamız mobil uygulama üzerineydi forumun. Hibrit uygulama istemişti. Üzerine yoğunlaşayım da forumun mobil uygulamasını çıkartalım.
Recai işini biliyorsun kardeşimBoşuna alp hocadan ban yemeyelim
Hocam ama ben yakın zamanlarda Alp hocaya özelden yazıcam kullanıcı adı için çok saçma bir ismim var yenisine karar vermedim dahaRecai işini biliyorsun kardeşim
Hiç değişme değişen pişman oluyor artık seni böyle tanıdık böyle kalsın.Hocam ama ben yakın zamanlarda Alp hocaya özelden yazıcam kullanıcı adı için çok saçma bir ismim var yenisine karar vermedim daha
Aynen öyle, sonra kafamız karışıyor.Hiç değişme değişen pişman oluyor artık seni böyle tanıdık böyle kalsın.
Peki hocam böyle devam ederimHiç değişme değişen pişman oluyor artık seni böyle tanıdık böyle kalsın.
Yok hocam siz tanırsınız beni az kafanızı ağrıtmadım hakkınızı helal edinAynen öyle, sonra kafamız karışıyor.
Estağfurullah helal olsun. Özlettirme kendiniYok hocam siz tanırsınız beni az kafanızı ağrıtmadım hakkınızı helal edin
Sağolun hocam Allah razı olsunEstağfurullah helal olsun. Özlettirme kendini