Callejon
Onursal Üye
@RockyveCharlotte hocam nasılsınız
@Recai SULAMİS hocam sohbet gece ayrı bir güzel oluyorTüm forumu bekliyoruz. Sohbet koyu
Sabahları forum yoğun oluyor ondandır@Recai SULAMİS hocam sohbet gece ayrı bir güzel oluyor
@RockyveCharlotte kardeşimi uyku tutmamış belli alın sohbete geliyorum ben
İç güveysinden hallice sen nasılsın ?@RockyveCharlotte hocam nasılsınız
Yaşamaya çalışıyoruz hocamİç güveysinden hallice sen nasılsın ?
Hocam online ders instagram whatsapp forumNormal hayatınızda ne yapıyorsunuz biraz anlatın arkadaşlar gün içerisinde kimlerle muhattap oluyoruz bilelim ona göre ban atalım
Lise - Üniversite ?Hocam online ders instagram whatsapp forum
Üniversite hocamLise - Üniversite ?
Bu mail işini çözemedim kapatıyorum yine geliyor. Gelincede merak edip geliyorum ne oluyor bitiyor diye.
Hocam noldu oyun işini çözebildinmi ?@RockyveCharlotte kardeşimi uyku tutmamış belli alın sohbete geliyorum ben
Mbl ile konuşmalarımı görsen kriz geçirirsin hala yazışıyoruz böyle giderse iş evliliğe kadar gidecek çözemediler eski mail ile girin diyorlar giremiyorum diyorum hangi tarihte hangi cihazla kayıt oldunuz diyorlar sanki gününü tutuyorum kaç yıl önce kayıt olmuştum allah bilir.Hocam noldu oyun işini çözebildinmi ?
Yanlış anlaşılma olmasın forumdan nefret filan etmiyorum Sadece çok mail geliyor lazım olan mailleri bulmakta zorlanıyorum. Durduk yere ban yemeyelim .
Allah kolaylık versin dostum eğitim normalde sıkıntılıydı bu dönemde tam büyük dertÜ
Üniversite hocam
Yukarıya ekran görüntüsü attım oradan kutucukların tikini kaldırırsan bildirim gelmezYanlış anlaşılma olmasın forumdan nefret filan etmiyorum Sadece çok mail geliyor lazım olan mailleri bulmakta zorlanıyorum. Durduk yere ban yemeyelim .