alph
Onursal Üye
3 vakte kadar...Şuan enerjik zıplıyor felan paytak paytak yürüyor[emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 vakte kadar...Şuan enerjik zıplıyor felan paytak paytak yürüyor[emoji1]
Maşallah hüseyin yüzün güldü artıkSüreç uzun sürdü korktum tömür yada yağlanma olmasından. Kuşu kafeste elime aldım ve popo kısmına dokundum hiç bir yumurta sertliği yoktu. Veterinere götürmeyi düşündüm hemen lakin yıvaya baktığımda karşılaştığım manzara buydu;
Şükür elhamdülillah[emoji7]
Maşallah hüseyin yüzün güldü artık
Hayırlı olsun Hüseyin çok sevindim. Zorlu süreç şimdi başlıyor sabır diliyorum sana
Ver sorun yok multi vit lere devam mamada verİnşallah beyler inşallah yavrularıda paylaşırım.
Bu süreçte buğday çimlenmesi verebilirmiyim ?
Kızıştırıcıların hepdini kestim bu arada
Yumurta maması havuçsuz devam
Ver sorun yok multi vit lere devam mamada ver
Fertivit kullanmayınız bu süreçte..Fertivite devam ediyim mi ? Kızıştırma etkisi vardır diye kesmiştim sadece gervit veriyordum ama ?
Fertivite devam edeyim mi
Yok kızıstırma namına hic bir sey verme sadece gervitine probiotiklerine devam et b 12 vs vsFertivite devam ediyim mi ? Kızıştırma etkisi vardır diye kesmiştim sadece gervit veriyordum ama ?
Fertivite devam edeyim mi
Yok kızıstırma namına hic bir sey verme sadece gervitine probiotiklerine devam et b 12 vs vs
Keske yeme düsmeye baslayınca ver kuslara artik alistilar bisi yapmasadan devami gelir sade mama bile yeterlidirTamamdır reis, fertiviti kestim o zaman
Keske yeme düsmeye baslayınca ver kuslara artik alistilar bisi yapmasadan devami gelir sade mama bile yeterlidir
benim de merak ettiğim bir şey var bu süreçte yumurta maması vermek yerine sadece yumurta mı vermeliyiz?