@huseyinacikoz066 sen labarantmıydın ? Öle hatırlıom sanki eger öyle ise bana ulas
@huseyinacikoz066 sen labarantmıydın ? Öle hatırlıom sanki eger öyle ise bana ulas
Olmadı hüseyinHemşirim reis
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hüseyin hayırlı olsun şimdi gördüm. Ben de bugün 5. yi bekliyorum.
Normal yumurta bildiğin bir gariplik yok.
Rengi biraz pembemsi geldi, diğer gördüğüm kuşlarda tam beyaz oluyor bunun bi sıkıntısı varmıdır acaba ?
Belirtiler hala var yarın akşam 9 gibi
2. Yumurtayı beklemeteyim.
hayırlı uğurlu olsun , artık hangi renk olacak dişi mi erkek mi olacak diye beklemekte [emoji1787] şahsen benim için öyle şuanda
Ekli dosyayı görüntüle 50262Ekli dosyayı görüntüle 50263Ekli dosyayı görüntüle 50264
Henüz 2 yumurta olduğunda yatmıyor olması muhtemel. Bazı kuşlar hemen yatıyor bazıları bekliyor.Dişi kuş geceleri yumurtaya yatmıyor. Ne yapmam gerekir ? Sıkıntı olur mu ?
Asıl gerilim simdi baslıyor kus cıktımı cıkacak mı besledimi besliycekmi acaba rengi ne olacakGözün aydın hüseyin biraz gerilim biraz dram filmin sonu mutlu bitti sevindim okudum hepsini hahahahaha
Asıl gerilim simdi baslıyor kus cıktımı cıkacak mı besledimi besliycekmi acaba rengi ne olacak
Dolumu baktın mı yumurtalaraAynen hocam bugün 9 gibi gelecek 3. Yumurta inşallah
Huseyin cramio cıkarsa bana birini ayır kuslar jumbomuydu ? Bana 1 tane ayır parası ile alıriz
Ben 3.gun bile bakinca goruyorm hafiften belki de gözüm alisti hemen farkediyorm minik detaylariDişi yerli erkek cremio hocam.
İlk yumurtaya 6. Gün bakmayım mı ?
İlk yumurta geleli 4. Gün bugün damarlanma olmuşmudur ?