Budgyowner
Paylaşımcı Üye
ben raınbowa pek meraklı deılım fıyat olarakda cok ucuk ona butce ayırmak ıstemıorum ama ılerde ıyıce tecrube kazandıgım zaman bırazdaha ust sınıf kus beslemeye baslayabılırım fakat suan her hastalıkla nasıl basa cıkarım bılmıorum bılmedıgım bır hastalık olurda kaybedersem kusu hem parama yazık hem kusao yuzden dedım gıbı tecrube kazanıp daha ıyı kuslara yonelebılırım suan bunlar bana yetıor zaten suan 3 lutıno 1 albıno kusum oldu ufakdan kalıtelı kuslara gecıs yapıorum 1 tanede df erkek var sarı bunlardan hepsınden yavru verım alayım seneye belkı takımları satar kalıtelı kus alırım ama suan bunlar yetıor hepsınıde cok sevıorum ve guzel yavru verıorlar mesela suan 4 yavrudan 2 sı paınted 1 ı beyaz 1ıde yesıl dıer kusumunda 3 yavrusu yeme dusdu 2 dısı 1 erkek erkek olan albıno tasıyıcısı onuda seneye ese atıcam ınsallah tek renk bı dısıyle albıno alma sansım artsın dıye ugrasıoruz bısıler yapmaya bakalım kısmet
sana hak veriyorum, hastalık konusunda uzmanlaşmamız lazım, yoksa para boşa gider ama vasıflı kuşları yetiştirelim, dediğim gibi inşallah ilerde birbirimizden alıp satarız hem piyasadan kazık yememiş oluruz, hoş sen bana bakma daha 3 yavru alabildim, diğer kuşlarım hep tırt... yavrular büyürse ama gelecek sezondan ümitliyim inşallah...hocam sen kuşları geliştir, inşallah doğru yoldasın, ben de kapalı balkonu olan bir eve geçeceğim kısmetse 5 6 ay sonra... o zaman coşarız diyorum