Budgyowner
Paylaşımcı Üye
Arkadaşlar yeni çift aldım henuz 3 4 aylıklar yaza yavru almayı planlıyorum nasıpse albıno kırmızı göz erkek lutıno kırmızı göz dışı kuşlar nasıl sizce suan erkek tuyde biraz dağınık görünüyor olabilir düşünceleriniz nelerdir
2. Yumurtada geldi yeni eşe attıgım cıftın ilk yumurta dolu 2. Daha belli değil bugün 3.nun gelmesi gerek inşallah yumurtalar sağ salim çıkar
Kötü bı olayda oldu bunların yanı sıra bulbullerın yemı bıtmıs aksam hasta zıyaretındeydım oglenden gıttım gıderkrn yemlerı tazeledım ama akşam geldiğimde 12 civarı idi yem bitmişti doldurdum saldırdılar yeme y avrularıda besleyememısler ama hepsı yasıordu bu sabah baktıgımda hala kursakları bosdu ve 1 i olmusdu 4 yavru kaldı ama ise gideceğim zaman baktım beslıorlardı
Çok vicdan azabı cekıorum nası yem bıter ac kalıp olur 1 yavru günaha gırdıysem Rabbim affetsin artık yem kabı dışında yere tabakta yem bırakıcam bidaha bole bısı yaşamamak için :/
yeni çiftlerin hayırlı olsun, inşallah güzel yavrular alırsın ama çıkan bebeler kırmızı göz olmayabilir diye biliyorum... genetiğini ve kombinasyon sonuçlarını araştırmak lazım...
ölen yavrulara üzüldüm ama sana tavsiyem yavrulu çiftlerin kafesini yemlikle doldur. Bende 3 yavru olan çiftimin kafesinin her yerine yemlik koymama rağmen yetişmiyor, bebeler de biraz büyüdü ki, baba yetişemiyor, yem sürekli bitiyor o yüzden, kafes tabanına tabak tarzında devrilmeyecek şekilde bol yem koyarsan sorunu aşarsın diye düşünüyorum... yaza yavru alma düşüncene sevindim bizim Adana'da öyle planlarımız yok yazın kuşları ayırın ölürler sıcaktan diyorlar