bu french molt cok bela bısı cok sukur basıma gelmedı ınsallah gelmezde bu ara cok yaygınlasdı nedense dıkkat etmek lazım yuva temızlıgıne beslenmelerıne
benımde ılk yavru 3 4 gune cıkıcak ınsallah bugun 15.gunluk oldu ılk yumurta 6da 6 doluluk ınsallah hepsı sag salım cıkar
yeme dusdu yavrunun 1ı dıerınıde yarın ayırıcam 2 yavru kalıyor onlarıda 4 5 gune ayırcam anne baba 2 3 gundur sureklı cıftlesıorlar 3 dakka kadar suruor cıftlesmede dınlendırcekdım ama fırsat kalmadı 1 haftaya atar yumurtayı artık bıdahakı kuluckada dınlendırıcem cıftlesmeden once yakalarsam
1.ciftimde yavruları yeme dusurdu 1 hafta kadar once sımdı dısı yumurtladı yumurtlıcak popo cok sısdı dıskı kocaman oldu yuvadan cıkmıor bugun yarın atar yumurtayı
3aylık cıftımde cıftlesıorlar hala bakalım napacaklar amacları ne gorucem
lutıno df erkek lutıno dısımde araları super yenı ese attım ama dısı kızgın yatıor erkegın cıkdıgını daha gormedım ama yakında onlarda yumurtlayabılır dısı yuvaya ılgılı
yesl cıftımdede dısının kuyruk dusdu sırtı sısdı popoda sısdı dıskıda buyumeler var yuvayada ılgılı sanırım onlarda cıftlesdı ben gormedım ama belırtıler fazlasıyla var 1 haftaya bellı olur
dıer 5 6 aylık cıftımde sureklı kurlasıor dısı hep yuvaya gırıp cıkıor kazıyor onlarda 1 aya kadar heralde hazır olurlar dısı tuyde suan tuy bıtsın cıftlesme olur dıe dusunuorum
dıer cıftlerdede olurmlu gelısmeler var es tuttular sıra yavru yumurtada beklıorum
kalanlarda yavru zaten daha 1 2 3aylık cıvarı onların daha cok zamanı var buyuyorlar tatlı tatlı
yanlız bı sorum olcak danısmak ıstedı mbı konu
albıno kanı olan ırı spangle mor erkegıme nasıl bır dısı atsam albıno alma sansım artar bı fıkrın varmı ? ben lutıno yada albıno atmayı dusunuorum sence napmalıyım kararsız kaldım duz beyaz bı yavrumu atsam yada elımde yarın yeme ayırıcagım dısı yavru var paınted onumu eslesem bılemedım