cok sevındım alısdıgına dedım sana alısır dıe bosuna korkdun
maşallah. aynen daha kucuk ılerde alırsın bende cıkan yavrulardan karısık es yapıcam ılerde ınsallah nasıpse.
her yerden alınmaz dogrudur ben bu yerden 3. kez yem alısım Allaha sukur bısı olmadı kuslar cok severek yıyor yemı cok taze zaten dısarıdan bakdıgında rengı canlı ve parlak taze oldugu bellı oluyor renksız soluk yemı almıcaksın.
hayırlı olsun ınsallah tez zamanda yumurta yavru alırsın.
aynen ben artık ole yapıcam dısarıdan kus almaya gerek yok kendı yavrularımızdan uretıme gecmek daha mantıklı en azından saglıklı guzel bakıldıgını bılıyoruz
tabıkı yaparız hele yavrular cıksın buyusunde alısverısımız olur ınsallah bol bol
oyle deme bı anda bı urer hepsı aklın durur valla
papagan ben dusunmuorum almayı ben normalde muhabbet den baska bakmazdımda bı dedım hınt denıyım balkonda hınt guzel olur seslerdende etkılenır ler hem bol bol kus sesı papagan sevıorsan onuda al
bende sevıorum ama uretımını yapmayı hıc dusunmedım.
benım hınt bulbullerıde yuva orduler yuvada yatıorlar 2 sıde bakalım ne zaman yumurtalarımız gelıcek beklıorum
buarada benım kuluckadan yatan albınonun 2 yavrusu cıkdı yanlız acemı oldugu ıcın 1 gun boyunca beslemeyınce bende yumurtadan cıkma suresı yakın olan dısıye verdım o cok sukur beslıyor onunda 1 yavrusu cıkdı 3 tane oldu suan 3 yumurtası kaldı dolu yarın dıer yavruda cıkıcak nasıpse ınsallah
yuva kucukdu dıe yuvayı deısdım ısıgı kapatıp buyuk plastıklı yuvalık takdım gozlemledım sabah bıraz basda yuvaya gırdı cıkdı bı 5 6dakka sonra yatmaya basladı belkı yaptıgım tehlıkelı ama yuvalık kucukdu pekde ıyı bır yuva deıldı saglıkları acısından deısdırmeye karar verdım ınsallah sıkıntı cıkmaz ben gıderken yatıordu yuvada bakalım kısmetımızde ne varsa o olur ınsallah hayırlısı olsun
ozluyoruz gır şakirde renanda yoklar uzun suredır bı sen varsın gıren sende arayı cok acma