İNşallah kardesım saol bu sabah 1 cıft daha yumurtladı cok sukur bırde bısı fark eddım bugun 17 gunluk olan yumurta ıçeriden dısarı dogru cızgı gıbı catlamıs ama dısarıdan catlamamıs emınım hafıf kabuklar kalkmıs gıbı ama kopmamıs kabuk aceba yavru mu cıkıcak bugun aksam bı flash ıle kontrol yapıcam yumurtaya ınsallah yavru cıkıyordurvalla hocam yazdıklarını ne içinde okudum Allah daha da çok versin, dediğim gibi inşallah ilerde senden damızlık alırız, senden başka güveneceğimiz kimse kalmadı şu piyasada, ben artık kuş almayacağım, benimkilerin bebeleriyle idare edeceğim zaten halihazırda 9 evladım var şu an onlar bana yeter diyorum... hint bülbülü ben de düşünüyorum, havalar biraz ısınsın onlara balkonda bakacağım inşallah... yavru yem kırıyor evet ama çok çok yem yemiyor sanki, az az yiyor, akşam dayanamadım çiftin yanına koydum, baba yem vermiyordu normalde, sanırım acıdı haline, güzelce besledi, çok duygulandım, sonra geri kafesine koydum. bu kuş dişi nedense evcilleşmeye pek yatkın değil, ama sürekli elime alıp seviyorum tv falan izlerken biraz büyürse 2 3 aylık olunca paraya kırıp bir jumbo yavru alacağım yanına, artık gerisi onlara kalmış olacak, anlaşırlarsa güzel bebeleri olur inşallah fotosunu ekleyemiyorum çünkü bilgisayarım bir süredir sıkıntılı, güncelleme yaptığımdan beri hem açılmasında hem çalışmasında problemler var, format atınca ilk işim resmini koymak olacak inşallah selamlar.
valla oyle guvenılır adam yok pıyasada bende almıorum daha kus bı hınt aldım merakdan muhabbete kendı urettıgım kuslardan devam edıcem sureklı para ver olmuyor hem butceye zarar hemde aldıgımız kuslarda pek ıyı cıkmıor.bı cıft hınt al guzel kuslar gercekden balkondada ıyı olur.
benımkılerde basda az az kırıyordu bende ara ara babaya beslettım ama alısdırma babadan beslenmeye devamlı sonra tembel olur kendı kırsın alıssın benımkıler suan catır catır kırıo onu gec cok fena el ısırıorlar sınırlenınce kafesden cıkarmadıgım zaman elımı uzatınca kapıyorlar
aynen buna guzel ıı bı erkek yakısır. inşallah dıledıgın hersey olur kardesım bol bol saglıklı yavrularımız olsun inşallah.