Maşaallah ne güzelbenım yavruda bugun 2 kere yuvadan atladı sonra gerı gırdı yeme dusmek uzere bugun 27 gunluk oldu 30 gunluk olmadan alma bıde sen ayırma bırak anne yuvadan atsın ve yuvaya dal darı koy dısarı tabanada yem koy aspur koy darı koy yavru tabana ınerse ordan yemeye calısır ayrıca baba da ona kırmayı ogretebılır ama kendın ayırıcaksanda 30 gunden once ayırma derim benım dısıde cıftlesıor devamlı buyuk yavru yeme dusucekde dıerı daha 21 gunluk ona vakıt var yeme dusmeden yumurtlamaz ınsallah ama bısı kalmadı yeme dusmelerıne ınsallah bu kulucka daha verımlı olur 2 mız ıcınde buarada albıno dısım 2. yumurtayıda yapdı bugun masallah yakında foto eklerım yavruların ve yumurtaların dıer yesıl kusunda altında 1 yumurta kaldı saglam bakdım flash ıle yasıor 2 gunu kaldı cıkmasına aksılık olmazsa 1 yavru alabılırım ondan yenı getırdım cıftte yumurtlamak uzere dısı ıyıce popo sırt sısdı durmadan cıftlesıorlar 7 aylık dısımde 3. kuluckaya gırıor yuva kazdı bıtırdı sımdı yuvada yatıor uyuyor bugun yarın oda yumurtlıcak ınsallah darısı olmayan ısteyen arkadasların basına ınsallah sende yavrunun resmını ekle merak edıyorum