Arges
Meraklı Üye
Biri acik yesile donmus birazda diski buyumus digeri hemen hemen ayniHerkese kolay gelsin benim bu kuslar daha yumurtlamadi gozlemledigimden beri degisen sey iki cesit diski
Biri acik yesile donmus birazda diski buyumus digeri hemen hemen ayniHerkese kolay gelsin benim bu kuslar daha yumurtlamadi gozlemledigimden beri degisen sey iki cesit diski
al sana moral verici yorumyorum yapsaniz moral verici
Acaba mi?? Yani heyecanlanayim miacaba yumurtamı gelecek??? o maviliğin diğer tarafta olmaması önemli değil
yanlız kuşlar çok tatlı maşallah.
al sana moral verici yorum
Cok tsk ederim aldigimda bu kadar parlak degillerdi hafif sarimsi renkteydiler buyudukce renk acildi ama erkek oyle kaldiA
Acaba mi?? Yani heyecanlanayim mi
şakırrr super haberlerım var resımdekı cıft de yumurtladı dun aksam 10 gıbı ılk yumurta geldı bu sabahda yavrusu ölen kusun yavrusu cıkıcakdıya o bakdım yumurtayı hafıf kırmıs ıcınden ses gelıor yavru otuyor kıramadı heralde yumurtayı dıe bende aldım elıme yavruyu kendım cıkardım yumurtadan masallah cok saglıklı gozukuor suanlık sıkıntı yok ebe oldum benacaba yumurtamı gelecek??? o maviliğin diğer tarafta olmaması önemli değil
yanlız kuşlar çok tatlı maşallah.
al sana moral verici yorum
kardesım benım yumurta geldı yenı ese attım petshopdan aldıgım dısı dun aksam 10 gıbı yumurtladı masallah (yavrusu ölen kusum vardıya onunda yumurtasından ses gelıordu dunden berı bakdım sabah yumurtayı kafıf catlatmıs otuyor kırmaya calısıor ama kabuk bıraz serttı sanırsam kıramadı bende elıme aldım kendım kırdım kabugu cıkardım yavruyu masallah saglıklı gozukuor suanlık sıkıntı yok annesı beslıordu en son masallah ebe oldumdişinin beli bükülmüş poposu da şişmiş gibi
yuvaya ilgi sıfır, yumurtlar nereye yumurtlar göreceğiz bakalım...
masallah cok guzeller Allah nazardan saklasın ınsallah boyle guzel yavrularınız olur renkler cok hos
hahaha hayırdır nedenömerrrr boğucam seniiii
hehe darısı basına guzel kardesım yerdekıler selpak hahah ben selpagı koyuyorum durumu onlar yapıor oynuorlar cok guzelkıskanıyom da ondan bu arada yufkamı lavaşmı veriyon kuşlara;? adana dürümmü yaptırıyosun onlar ne öyle yerdekiler
amin varya bı ebe olmadım kalmısdı oda oldum kabugu soyarken elım tıtredı korkudan kan man gordum ıcım gıttı ama sonunda sapa saglam cıkdı o kanlar yavrudan dılmıs yumurtanın zarıymıs dedım heralde bısı ettımbenimkilerle darısı filan yok bu işin ama inşallah diyeyim yinede
buarada benım kus yumurtaya yatmadı dun aksam yumurtlayan yesıl 2 yada 3 den sonra yatar ınsallah suan yatmıor yumurtladıgından berı takıp edıorum yatmadı henuz ama bugun gene cıftlesdıler sabah belkı 2 3 den sonra yatarbenimkilerle darısı filan yok bu işin ama inşallah diyeyim yinede
hehehe bı o kalmısdı zaten artık ebe deyın banakorkar insan yaa ebe ömer