Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Göğsündeki şişlik azalmış mı bana mı öyle geldi ?
Video ki kadar azalmadı ama düne göre azalmıs birazdan fotoğraf atacağım orada daha net, dokunduğumda da azalmış gibi görünüyorduGöğsündeki şişlik azalmış mı bana mı öyle geldi ?
Şişliğin en net görüntüsü böyleVideo ki kadar azalmadı ama düne göre azalmıs birazdan fotoğraf atacağım orada daha net, dokunduğumda da azalmış gibi görünüyordu
Evet en azından gelişme var umarım iyileşirDaha tam geçmemiş ama azalmış
Kuştaki şişliğin resmiİyileşecek![]()
Hayır artmamış video yanıltıyorsa. Zaten 7 gün tedaviden sonra tamamen iner diye düşünüyorum. Birkaç gün daha gözleyelimKuştaki şişliğin resmi
Bu gün ki dışkısı
Kuşun videosu
Şişlik biraz artmıs gibi görünüyor düne göre malesef yada ben yanlış gördüm
Fotograftakinde daha şiş gibi gördüm öyle değilse sorun yok 7. Güne kadar her gün 8 damla katacagım deil mi??Hayır artmamış video yanıltıyorsa. Zaten 7 gün tedaviden sonra tamamen iner diye düşünüyorum. Birkaç gün daha gözleyelim
Hızlı resim sorun çıkarıyor fotoğraf olarak yollayamıyorum kuşun videosunu bir daha cekeceğimDışkıyı video şeklinde değilde foto şeklinde gönder. Ayrıca kuşun videosunu çekerken göğsünü çekmeye çalış.
Dışkıyı video şeklinde değilde foto şeklinde gönder. Ayrıca kuşun videosunu çekerken göğsünü çekmeye çalış.
Evet kamerayı gördügü an kaçıyor yandan zoomlayıp çekiyorum o yüzdenHocam kuşun karşısına geçip göğsünü çekmek o kadar mı zor ? Gerçi gördüğüm kadarıyla şişi inmiş
Tedavinib 4. Günü öyle değil mi ?Evet kamerayı gördügü an kaçıyor yandan zoomlayıp çekiyorum o yüzden
Şişi hala duruyor ama düne göre azalmış
Videoyu bir daha cekeceğim
EvetTedavinib 4. Günü öyle değil mi ?
Tedavinib 4. Günü öyle değil mi ?