Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
- Katılım
- 17 Ara 2016
- Mesajlar
- 10,202
- Tepkime puanı
- 2,988
Dışkılar bayağı düzelmiş evet. Göğüsteki şişlik de azaldı. İyileşti diyebiliriz artık. Ama ilacı kesmeyin sakın iyileşti deyip.
Tamamdır 6 damla olarak devam ediyorum göğsünün resmini atmama gerek var mı şuan? Kuş uyuyor da uyanmasın diye çekmedim videosunuDışkılar bayağı düzelmiş evet. Göğüsteki şişlik de azaldı. İyileşti diyebiliriz artık. Ama ilacı kesmeyin sakın iyileşti deyip.
Gerek yok videoya dünkü halinden biliyorum şişlik inmiş.Tamamdır 6 damla olarak devam ediyorum göğsünün resmini atmama gerek var mı şuan? Kuş uyuyor da uyanmasın diye çekmedim videosunu
Şişlik yok dışkıda iyi görünüyor,iki gün sonra 10. Güne tamamlanacak,açtığınız konuya nasıl iyileştiğini yazayım mı?Gerek yok videoya dünkü halinden biliyorum şişlik inmiş.
Yazarsanız iyi olur insanlara fikir vermiş olurŞişlik yok dışkıda iyi görünüyor,iki gün sonra 10. Güne tamamlanacak,açtığınız konuya nasıl iyileştiğini yazayım mı?
Yardımcı olduğunuz için tesekkürlerYazarsanız iyi olur insanlara fikir vermiş olurbu arada iyileşmiş olmasına sevindim..
![]()
Karşılıksız insanlara yardım ediyorsunuz siz olmasanız kuş muhtemelen hayatını kaybederdi tekrar teşekkürlerYazarsanız iyi olur insanlara fikir vermiş olurbu arada iyileşmiş olmasına sevindim..
![]()
Rica ederim geçmiş olsun..Karşılıksız insanlara yardım ediyorsunuz siz olmasanız kuş muhtemelen hayatını kaybederdi tekrar teşekkürler