Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Videoda şişlik inmiş gibi görünüyor. İlk çektiğin videoyu izle bide bunu izle çok fark var arada
Hocam video yanıltıcı olabiliyor şişliğin fotografını çektim bu yüzden burda daha net gözüküyorVideoda şişlik inmiş gibi görünüyor. İlk çektiğin videoyu izle bide bunu izle çok fark var arada
Videoda tüyleri kabarık durabiliyor kamerada net çekemiyor video çekerken göz ile video arasında çok fark oluyor fotoğrafta göğsü net şekilde belli oluyor tam şişliğin olduğu bölgeyi çekme imkanım oluyor fotoğraftaVideoda şişlik inmiş gibi görünüyor. İlk çektiğin videoyu izle bide bunu izle çok fark var arada
bugün bakmadım dün baktıgımda orası göğüs kemiği gibi duruyor göğüs kemiği hastalıktan dolayı belirgin hale gelmiş olabilir mi? Şimdi bir daha kontrol edeceğimİlk paylaştığınızda boğaza yakın yer lişkindi şuan orda şişlik geçmiş. Sizin çektiğiniz yerde şişlik normal göğüs çıkıntısı olabilir. Hiç tüyünü üfleyip baktınız mı oraya ?
Evet göğüs kemiği,görünen yer jilet gibi değil ama genişlemiş gibi hissettiriyor yani göğsüne dokununca hemen hissediliyor evet ağırlıgıda da hafiflemişGöğüs kemiği her zaman belirgindir. Eğer jilet gibiyse hastalıktan aşırı zayıflamış diyebiliriz.
Tüyleri sarı diye kendim bile zar zor görüyorum,muhtemelen belli olmaz kamerada ama yarın fotografı çekip atacağımGöğüs kemiğini çekebilirseniz bir bakarız durumuna
Videoda şişlik inmiş gibi görünüyor. İlk çektiğin videoyu izle bide bunu izle çok fark var arada
Hocam kemik görünmüyor tüylerden kendim bile göremiyorum kamerada da gözükmüyor elimle kuşa dokunduğumda kemiği kolayca hissediyorum amaGöğüs kemiğini çekebilirseniz bir bakarız durumuna
Ben kuşta bir sorun görmüyorum. Kilosu hareketliliği vs iyi yani. Siz biraz evham yapıyorsunuz galiba. Göğüsteki şişlik de gitmiş.Hocam kemik görünmüyor tüylerden kendim bile göremiyorum kamerada da gözükmüyor elimle kuşa dokunduğumda kemiği kolayca hissediyorum ama
Olabilir,ilacı keseyim mi?Ben kuşta bir sorun görmüyorum. Kilosu hareketliliği vs iyi yani. Siz biraz evham yapıyorsunuz galiba. Göğüsteki şişlik de gitmiş.
Hayır 10 güne tamamlayalım bir daha nüksetmemesi için. 6. Gün tüm temas ettiği yerler dezenfekte edilmeli.Olabilir,ilacı keseyim mi?
Tamamdır ilginiz için teşekkürlerHayır 10 güne tamamlayalım bir daha nüksetmemesi için. 6. Gün tüm temas ettiği yerler dezenfekte edilmeli.
TamamdırDozu 6 damlaya düşürebilirsiniz ama.
Dozu 6 damlaya düşürebilirsiniz ama
Dışkılarda nasıl bir değişim gözlemledin ?Hızlıresime giremiyorum şuan kuşun bu gün ki dışkısını yarınki dışkıyla beraber atacağım ayrı ayrı![]()
Dün ki dışkıDışkılarda nasıl bir değişim gözlemledin ?