Muhabbet Kuşumun Göğsünde şişlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Drew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Videoda şişlik inmiş gibi görünüyor. İlk çektiğin videoyu izle bide bunu izle çok fark var arada

Videoda şişlik inmiş gibi görünüyor. İlk çektiğin videoyu izle bide bunu izle çok fark var arada
Videoda tüyleri kabarık durabiliyor kamerada net çekemiyor video çekerken göz ile video arasında çok fark oluyor fotoğrafta göğsü net şekilde belli oluyor tam şişliğin olduğu bölgeyi çekme imkanım oluyor fotoğrafta
Şişliğin tamamı inmiş mi hocam?

İlk paylaştığınızda boğaza yakın yer lişkindi şuan orda şişlik geçmiş. Sizin çektiğiniz yerde şişlik normal göğüs çıkıntısı olabilir. Hiç tüyünü üfleyip baktınız mı oraya ?

İlk paylaştığınızda boğaza yakın yer lişkindi şuan orda şişlik geçmiş. Sizin çektiğiniz yerde şişlik normal göğüs çıkıntısı olabilir. Hiç tüyünü üfleyip baktınız mı oraya ?
bugün bakmadım dün baktıgımda orası göğüs kemiği gibi duruyor göğüs kemiği hastalıktan dolayı belirgin hale gelmiş olabilir mi? Şimdi bir daha kontrol edeceğim

Göğüs kemiği her zaman belirgindir. Eğer jilet gibiyse hastalıktan aşırı zayıflamış diyebiliriz.

Göğüs kemiği her zaman belirgindir. Eğer jilet gibiyse hastalıktan aşırı zayıflamış diyebiliriz.
Evet göğüs kemiği,görünen yer jilet gibi değil ama genişlemiş gibi hissettiriyor yani göğsüne dokununca hemen hissediliyor evet ağırlıgıda da hafiflemiş

Göğüs kemiğini çekebilirseniz bir bakarız durumuna

Hocam kemik görünmüyor tüylerden kendim bile göremiyorum kamerada da gözükmüyor elimle kuşa dokunduğumda kemiği kolayca hissediyorum ama
Ben kuşta bir sorun görmüyorum. Kilosu hareketliliği vs iyi yani. Siz biraz evham yapıyorsunuz galiba. Göğüsteki şişlik de gitmiş.

Geri