Kuşun bu gün durumu
Bu da dışkı durumu
Kabarık durduğu için şişlik belli olmuyor şuan enerjisi yerinde
Bu da dışkı durumu
Kabarık durduğu için şişlik belli olmuyor şuan enerjisi yerinde
Hocam şu an kuş dengesini sağlayamıyor ayrıca kuyruğu titriyor,şuan yapabileceğim bir şey var mı? İlaç etki edene kadar kuşun hayatını kaybetmesinden korkuyorumHocam yeni konu açmak yerine eski konunuzdan devam edin ki kuşun öyküsünü bilelim. Karışıklık olmasın..
Videosunu paylaşınHocam şu an kuş dengesini sağlayamıyor ayrıca kuyruğu titriyor,şuan yapabileceğim bir şey var mı? İlaç etki edene kadar kuşun hayatını kaybetmesinden korkuyorum
Sizin eski bir konunuz yok muydu yanlış hatırlamıyorsam vardı ordan devam edin.Hocam şu an kuş dengesini sağlayamıyor ayrıca kuyruğu titriyor,şuan yapabileceğim bir şey var mı? İlaç etki edene kadar kuşun hayatını kaybetmesinden korkuyorum
Eski konum yoktu bununla ilgili kursak mantarı ile ilgili olan konuya yazıyorum o yüzdenbSizin eski bir konunuz yok muydu yanlış hatırlamıyorsam vardı ordan devam edin.
Muhtemelen siz ilaç başlamadınız. Yanılıyor muyum ?Hocam şu an kuş dengesini sağlayamıyor ayrıca kuyruğu titriyor,şuan yapabileceğim bir şey var mı? İlaç etki edene kadar kuşun hayatını kaybetmesinden korkuyorum
Hayır ilacın fotografını bile buraya attım ilacı takılı suanMuhtemelen siz ilaç başlamadınız. Yanılıyor muyum ?
Kusma olmadı ilaçtan sonra gözlemledi ğim kadarıyla bu kadar gelişme olduKuşta hiç iyileşme belittisi olmadı mı ? İlaçtan sonra kusma falan oldu mu ?
Denge sağlayamama gibi bir durum göremedim ben. Ayrıca kuyruk da titremiyor. Siz her gün gelişmeleri paylaşın. 4-5 güne şişlik inmezse birşey daha deneriz.Hocam şu an kuş dengesini sağlayamıyor ayrıca kuyruğu titriyor,şuan yapabileceğim bir şey var mı? İlaç etki edene kadar kuşun hayatını kaybetmesinden korkuyorum
Tamamdır kameradan korktuğu için kendini kasıyor ama elime aldıgımda sürekli duruşunu düzeltiyordu o yüzden denge saglayamadıgını düsündüm kuyruğu da da titriyordu kuştaki tedirginlik ten dolayı olmuş demekkiDenge sağlayamama gibi bir durum göremedim ben. Ayrıca kuyruk da titremiyor. Siz her gün gelişmeleri paylaşın. 4-5 güne şişlik inmezse birşey daha deneriz.
Evet öne doğru ilerlemiş biraz dikleşmiş şişlikKuşun göğsü daha mı büyümüş bana mı öyle geldi?
Tam açıdan böyle görünüyor göğsü dik durduğu zamanKuşun göğsü daha mı büyümüş bana mı öyle geldi?
Denge sağlayamama gibi bir durum göremedim ben. Ayrıca kuyruk da titremiyor. Siz her gün gelişmeleri paylaşın. 4-5 güne şişlik inmezse birşey daha deneriz.
(Dışkısını paylasacağım için teli kaldırdım geri takacagım)![]()
Kuşun bu gün durumu böyle hapsırma ve öğürme dısında,kusma vb olmadı dışkısını da bir kaç saate paylaşacağım