Muhabbet Kuşumun Göğsünde şişlik

Hocam yeni konu açmak yerine eski konunuzdan devam edin ki kuşun öyküsünü bilelim. Karışıklık olmasın..

Hocam yeni konu açmak yerine eski konunuzdan devam edin ki kuşun öyküsünü bilelim. Karışıklık olmasın..
Hocam şu an kuş dengesini sağlayamıyor ayrıca kuyruğu titriyor,şuan yapabileceğim bir şey var mı? İlaç etki edene kadar kuşun hayatını kaybetmesinden korkuyorum

Hocam şu an kuş dengesini sağlayamıyor ayrıca kuyruğu titriyor,şuan yapabileceğim bir şey var mı? İlaç etki edene kadar kuşun hayatını kaybetmesinden korkuyorum
Videosunu paylaşın

Sizin eski bir konunuz yok muydu yanlış hatırlamıyorsam vardı ordan devam edin.

Kuşta hiç iyileşme belittisi olmadı mı ? İlaçtan sonra kusma falan oldu mu ?

Muhtemelen siz ilaç başlamadınız. Yanılıyor muyum ?

Denge sağlayamama gibi bir durum göremedim ben. Ayrıca kuyruk da titremiyor. Siz her gün gelişmeleri paylaşın. 4-5 güne şişlik inmezse birşey daha deneriz.

Denge sağlayamama gibi bir durum göremedim ben. Ayrıca kuyruk da titremiyor. Siz her gün gelişmeleri paylaşın. 4-5 güne şişlik inmezse birşey daha deneriz.
Tamamdır kameradan korktuğu için kendini kasıyor ama elime aldıgımda sürekli duruşunu düzeltiyordu o yüzden denge saglayamadıgını düsündüm kuyruğu da da titriyordu kuştaki tedirginlik ten dolayı olmuş demekki

Kuşun bu gün durumu böyle hapsırma ve öğürme dısında,kusma vb olmadı dışkısını da bir kaç saate paylaşacağım

Geri