O zaman alabilirsiniz. Tekrar başınız sağolsun Acınızı anlıyorumAyırmıştım
O zaman alabilirsiniz. Tekrar başınız sağolsun Acınızı anlıyorumAyırmıştım
alırsanız eğer 1 hafta ayrı kafeste durmalı ve dişiyi erkeğin kafesine atmalısınızHocam sizce dişi kuşumun yanına eş almalımıyım
Teşekkürler hocamalırsanız eğer 1 hafta ayrı kafeste durmalı ve dişiyi erkeğin kafesine atmalısınız
Hocam 8yıl baktım doğrudur ama çok yaşlı değil genede yaşı fazla ama 12 13 yıl diye biliyorum ortalama8 yaşında olduğunu söylememiştiniz. Kuşunuz yaşlılıktan ölmüş meğerse.
Hocam yüksek ihtimalle hastalıktan değil de yaşlılıktan ölmüş. 8 yaşındaymışYeni kuş almayın şimdilik. Diğer kuşunuzu 1 ay kadar gözlemleyin.
Otopsi yapmadık ki nerden bilelim Selçuk hocam. Hastalıktan ölmüş olması da ihtimal dahilinde.Hocam yüksek ihtimalle hastalıktan değil de yaşlılıktan ölmüş. 8 yaşındaymış
Bilmiyorum hocam ama hiç problem yoktu bu seneye kadar ama işte ölüm ne zamanı belli değilHocam yüksek ihtimalle hastalıktan değil de yaşlılıktan ölmüş. 8 yaşındaymış
Ortalama 10 dur hocam. 13 yıl da olabilir 7 yıldaHocam 8yıl baktım doğrudur ama çok yaşlı değil genede yaşı fazla ama 12 13 yıl diye biliyorum ortalama