Fotoğraf attım hocamTamam çok sorun değil zaten yüksek dozda uygulamıyoruz.
Tamamdır hocam teşekkürler şimdi uyguluyorumTamam gördüm dediğim gibi kullanın sorun yok.
Hayır çektirmedim gittiğim veteriner normal veterindi farklı hayvanlarda bakıyordu antibiyotiğin ismini bilmiyorum kutusunu orada yırtıp koymuştu doktor ilk kutusu orda kaldı dozajı günlük 2 damlaRöntgen çektirdiniz mi?
+ Gittiğiniz veteriner kanatlı kuş veterineri miydi? Antibiyotiğin ismi ve dozajı nedir?
@Selçuk YÜKSEL hocamın dediği günlük 1 damla iyot kullanıyorum dün başladım şuan hırıltı tıs tıs sesi kesildiHayır çektirmedim gittiğim veteriner normal veterindi farklı hayvanlarda bakıyordu antibiyotiğin ismini bilmiyorum kutusunu orada yırtıp koymuştu doktor ilk kutusu orda kaldı dozajı günlük 2 damla
Hayır çektirmedim gittiğim veteriner normal veterindi farklı hayvanlarda bakıyordu antibiyotiğin ismini bilmiyorum kutusunu orada yırtıp koymuştu doktor ilk kutusu orda kaldı dozajı günlük 2 damla
Merhaba hocam geç gördüm kusura bakmayın artık tıs tıs etmiyor her hangi bir ses çıkmıyorSizden ses çıkmadığına göre düzelmiş diye yorumladım.
Düzeldi diye düşünüyorumMerhaba hocam geç gördüm kusura bakmayın artık tıs tıs etmiyor her hangi bir ses çıkmıyor
Ses çıkarmadığına göre düzelmiş demektir. Ama yine de kontrollü davranmakta fayda var. Siz 15 günde bir yarım suluğa 1 damla şeklinde devam edin.Merhaba hocam geç gördüm kusura bakmayın artık tıs tıs etmiyor her hangi bir ses çıkmıyor
antibiyotik verirken düZELMİŞTİ KISA SÜRE SONRA TEKRAR BAŞLAMIŞTI 3 4 ay yaptı hocamNe kadar süre tıs tıs'lı nefes almıştı ve hiç düzelmiş miydi ?
ediyorum hocam teşekkürlerSes çıkarmadığına göre düzelmiş demektir. Ama yine de kontrollü davranmakta fayda var. Siz 15 günde bir yarım suluğa 1 damla şeklinde devam edin.
yapmadıSonrasında hiç sesli solunum yaptı mı. Az birşey uçsun bakalım sesli solunum olacak mı
Harika o zaman sebep iyot eksikliğiymiş. Daha önce gereksiz yere antibiyotik kullanmışsınızyapmadı