doktor vermişti hocam bende bilmediğim için mecbur keşke o zaman konu açsaydımHarika o zaman sebep iyot eksikliğiymiş. Daha önce gereksiz yere antibiyotik kullanmışsınız
doktor vermişti hocam bende bilmediğim için mecbur keşke o zaman konu açsaydımHarika o zaman sebep iyot eksikliğiymiş. Daha önce gereksiz yere antibiyotik kullanmışsınız
Sizi eleştirmiyorum zaten. Veterineri eleştiriyorum. Ya bilmiyor yada yeterli özeni göstermemiş.doktor vermişti hocam bende bilmediğim için mecbur keşke o zaman konu açsaydım
Merhaba hocam tekrar başladı neden böyleSizi eleştirmiyorum zaten. Veterineri eleştiriyorum. Ya bilmiyor yada yeterli özeni göstermemiş.
Anlamıyorum iyot kullanırken iyidi ve bu sabah bireyi yoktu şuan daha kötü ve kafesteki dişi kuşum ona rahat vermiyorMerhaba hocam tekrar başladı neden böyle
Hocam demek istediğiniz dişi kuşum ona rahat vermesi içini yoksa hastalık dişi kuşdan bulaştığı içinmiBir süre ayrı kafese koyun bir süre gözlemleyin gelişmeleri yazın.
Tamamdır hocam peki neden böyle hayla iyot verdiğim halde neyi olabilriHayır dişinin rahatsız etmemesi için. Bir süre gözlemleyeceksiniz.
Tamamdır hocam teşekkürlerHocam biraz gözlemlemeniz gerekiyor. Hemen ilaç başlamamak için, ayırıp 2 gün gözlemleyin sesli solunum tekrar ederse o zaman başka bir tedavi başlarız.
Kaybettik hocamKaraciğer büyümesi, parazit vs bir çok sebebi olabilir. Ama öncelikle tekrar edecek mi bakmalıyız
Neyi vardı hayla bilmiyorum hiç birşey işe yaramadı geri dönmesini çok istiyorumKaybettik hocam
SağolunHadi yaa. Başınız sağolsun
Hocam sizce dişi kuşumun yanına eş almalımıyımCiğerde sorun varmış demekki. Yani bir çok ihtimal var. Hangisi olduğunu bilemeyiz maalesef. Kanser bile olabilir.
Hocam yarın gömeceğim yarına kadar dursa bir problem olurmuCiğerde sorun varmış demekki. Yani bir çok ihtimal var. Hangisi olduğunu bilemeyiz maalesef. Kanser bile olabilir.
Bence bir süre bekleyin derim. Ayırmıştınız kuşları değil mi?Hocam sizce dişi kuşumun yanına eş almalımıyım
AyırmıştımBence bir süre bekleyin derim. Ayırmıştınız kuşları değil mi?