Hocam bugün gidemedim yarın kesin alacağım. Bugün çok dikkatli baktım boynunu ovuyor sonra bana ovduruyor tam kulağın alt kısmıSizin kuşta da tiroid ihtimali var hocam. siz de başlayın iyota bakalım fayda verecek mi...
Hocam bugün gidemedim yarın kesin alacağım. Bugün çok dikkatli baktım boynunu ovuyor sonra bana ovduruyor tam kulağın alt kısmıSizin kuşta da tiroid ihtimali var hocam. siz de başlayın iyota bakalım fayda verecek mi...
Onun insan versiyonu var bende inşallah değildir vallaHashimoto tiroiditi denen bir hastalık var. Vücut bağışıklık sistemi tiroid bezine saldırıp tiroit hormonu üretimini engelliyor. Buda tiroit bezi şişmesine neden oluyor. Bulutx'ın durumu umarım öyle değildir.
Umarım faydası olur. Olmazsa meşakkatli bir yolunuz olacakHocam ben iyot damlası uygulamaya başlıyorum yarın gelişmeleri size aktaracağım teşekkür ederim
Umarim ki işe yarar ancak olmaz ise meşakkatli dediğiniz durum ne gibi durum hocamUmarım faydası olur. Olmazsa meşakkatli bir yolunuz olacak
Geçmiş olsun diyecem ama geçmiyor maalesef. Sürekli ilaç kullanmak gerekiyor.Onun insan versiyonu var bende inşallah değildir valla
eğer Hashimoto tiroiditi ise sürekli ilaca bağlı kalacaksınız ömrü boyuncaUmarim ki işe yarar ancak olmaz ise meşakkatli dediğiniz durum ne gibi durum hocam
anladım hocam teşekkürler yarın uygulamaya başlayacağım ancak günde mümkünse 2 kere su değiştirin dediniz 2 damla sıkmış olacağım sorun olmaz değilmieğer Hashimoto tiroiditi ise sürekli ilaca bağlı kalacaksınız ömrü boyunca
Evde selenyum içeren herhangigi bir ilacınız var mı ?Umarim ki işe yarar ancak olmaz ise meşakkatli dediğiniz durum ne gibi durum hocam
Nasıl iki defa sıkmış oluyorsunuz anlamadım.anladım hocam teşekkürler yarın uygulamaya başlayacağım ancak günde mümkünse 2 kere su değiştirin dediniz 2 damla sıkmış olacağım sorun olmaz değilmi
İlaç olarak sadece ağrı kesici var parol soğuk algınlığı olarak aferin sadece bunlarEvde selenyum içeren herhangigi bir ilacınız var mı ?
2 kere su değiştirin dediğiniz 2 kere sıkmam gerekmiyor mu her değiştirdiğimde 1 kere sıkarsam 2 oluyorNasıl iki defa sıkmış oluyorsunuz anlamadım.
Maalesef hocam teşekkürlerGeçmiş olsun diyecem ama geçmiyor maalesef. Sürekli ilaç kullanmak gerekiyor.
Tamam da siz ağzına sıkmıyorsunuz ki iki damla vermiş olasınız. Hiç değişmemiş olsanız da o sudan içecek değiştiğinde aynı suyun tazesini içecek değişen ne ki ? Endişeniz varsa değişmeyin ne diyim2 kere su değiştirin dediğiniz 2 kere sıkmam gerekmiyor mu her değiştirdiğimde 1 kere sıkarsam 2 oluyor
Haklısınız teşekkürlerTamam da siz ağzına sıkmıyorsunuz ki iki damla vermiş olasınız. Hiç değişmemiş olsanız da o sudan içecek değiştiğinde aynı suyun tazesini içecek değişen ne ki ?
Çok teşekkür ederim gelişimleri sizler ile paylaşacağım iyi geceler dilerimTekrar uyarmış olayım. İyotla birlikte damlalıkta oluyor genelde eğer damlalık yoksa eczaneden damlalık da alın. Çünkü çeyrek suluğa 1 damladan az veya fazla koymayın.
Merhaba hocam iyot damlası aldım eczaneden bunu verdiler marka falan fark ediyormu acaba https://resimlink.com/MUZCuTekrar uyarmış olayım. İyotla birlikte damlalıkta oluyor genelde eğer damlalık yoksa eczaneden damlalık da alın. Çünkü çeyrek suluğa 1 damladan az veya fazla koymayın.
Üstünde veya yanında öyle birşey yazmıyor hocamOlur olur marka önemli değil. %3'lük mü %5'lik mi
Tamam çok sorun değil zaten yüksek dozda uygulamıyoruz.Üstünde veya yanında öyle birşey yazmıyor hocam