kajmuhabbet
Meraklı Üye
- Katılım
- 3 Şub 2025
- Mesajlar
- 175
- Tepkime puanı
- 26
Yarına kadar beklicem sizce suyunu şimdiden alıp yarın içine entrobac koyup içmesini mi sağlasam antibiyotike başlayıp ne diyorsunuz ?Gelişme var mı ?
Yarına kadar beklicem sizce suyunu şimdiden alıp yarın içine entrobac koyup içmesini mi sağlasam antibiyotike başlayıp ne diyorsunuz ?Gelişme var mı ?
Bence yarın öğleden sonra karar verelim derim. Forumdaki diğer konuları takip ediyorsanız başka bir üyenin kuşu benzer belirtileri vardı ve düzeldi.Yarına kadar beklicem sizce suyunu şimdiden alıp yarın içine entrobac koyup içmesini mi sağlasam antibiyotike başlayıp ne diyorsunuz ?
Tabi sorumluluk almak da istemiyorum. Taktir sizin.Bence yarın öğleden sonra karar verelim derim. Forumdaki diğer konuları takip ediyorsanız başka bir üyenin kuşu benzer belirtileri vardı ve düzeldi.
Tamam o halde yarın öğlene kadar iyileşme olmazsa antibiyotiğe devam ediyim entrobac ileBence yarın öğleden sonra karar verelim derim. Forumdaki diğer konuları takip ediyorsanız başka bir üyenin kuşu benzer belirtileri vardı ve düzeldi.
Yok görmedim ama 2 saatte bir kendim içiriyorumSu içti mi gördünüz mü ?
Tohum dışında bitşey yemiyor değil miYok görmedim ama 2 saatte bir kendim içiriyorum
Yok sadece yemini yiyor su içiyor mu görmedim hiç ya da kendim içiriyorum diye susamıyorTohum dışında bitşey yemiyor değil mi
Tohum dışında bitşey yemiyor değil mi
Siz bir gelişme yok diyorsunuz ama kafes teline asıldığı videodaki haline oranla hayli gelişme var gibi.Böyle dengesini kuramıyor uyuyorken![]()
Hala kafese asılıp aynı şekilde duruyor şu an mesela öyle kafeste asılı duruyor ağzıyla tutunupSiz bir gelişme yok diyorsunuz ama kafes teline asıldığı videodaki haline oranla hayli gelişme var gibi.
İlaçlar vs sihirli değnek gibi bir anda çözmez problemleri. Zaman alır haliyle. Dün akşamki haliyle bu akşam arasında herhangi bir fark görmediniz mi ? Ben videoları kıyasladığımda fark var gibi gördüm
O halini de çeker misinizHala kafese asılıp aynı şekilde duruyor şu an mesela öyle kafeste asılı duruyor ağzıyla tutunupyarın sabah belli olur inşAllah
Tabi hemen atıyorumO halini de çeker misiniz
O halini de çeker misiniz
Maalesef neden kiEvde ense damlası yok değil mi ?
Olası akar ihtimaline karşı ondan bir damla damlatın diyecektim.Maalesef neden ki
Maalesef yok elimdeOlası akar ihtimaline karşı ondan bir damla damlatın diyecektim.
Kolay ulaşabilirseniz yarın alın. Hayırsa şimdi sipariş verin.Maalesef yok elimde![]()