Muhabbet kuşum çok hasta

Yarına kadar beklicem sizce suyunu şimdiden alıp yarın içine entrobac koyup içmesini mi sağlasam antibiyotike başlayıp ne diyorsunuz ?
Bence yarın öğleden sonra karar verelim derim. Forumdaki diğer konuları takip ediyorsanız başka bir üyenin kuşu benzer belirtileri vardı ve düzeldi.

Böyle dengesini kuramıyor uyuyorken
Siz bir gelişme yok diyorsunuz ama kafes teline asıldığı videodaki haline oranla hayli gelişme var gibi.
İlaçlar vs sihirli değnek gibi bir anda çözmez problemleri. Zaman alır haliyle. Dün akşamki haliyle bu akşam arasında herhangi bir fark görmediniz mi ? Ben videoları kıyasladığımda fark var gibi gördüm

Siz bir gelişme yok diyorsunuz ama kafes teline asıldığı videodaki haline oranla hayli gelişme var gibi.
İlaçlar vs sihirli değnek gibi bir anda çözmez problemleri. Zaman alır haliyle. Dün akşamki haliyle bu akşam arasında herhangi bir fark görmediniz mi ? Ben videoları kıyasladığımda fark var gibi gördüm
Hala kafese asılıp aynı şekilde duruyor şu an mesela öyle kafeste asılı duruyor ağzıyla tutunup :( yarın sabah belli olur inşAllah

İvomec, bitason veya tollisan u200 olabilir. Hangisini kolay bulursanız artık.

Geri