Muhabbet kuşum çok hasta

Merhaba iyi günler 100cc suluğun çeyrek su 1 damla şeklinde hazırlayıp koydum ama henüz su içmedi kendim içirmeye mi çalışayım ve suyu 2 saat sonra mı 50cc 1 damla olacak şekilde değiştireyim

İçmiyorsa siz şırınga ile ağzına birkaç damla verin o hazırladığınız iyotlu sudan. İki yudum falan içsin.

Suluğunuz 100 cc değil mi ? 25 cc 1 damla saat 2 de 50 cc 1 damla şeklinde değişin suyu.

Bakın Selçuk bey yazmış zaten. Yazılanları okuyunuz. Önceki kısmına basarak da önceden yazılan cevaplara bakabilirsiniz böylece tekrar tekrar aynı şeyleri sormamış olursunuz 👍🏻

İçmiyorsa siz şırınga ile ağzına birkaç damla verin o hazırladığınız iyotlu sudan. İki yudum falan içsin.
Attığım videoyada bakar mısınız lütfen hala böyle olması
Bakın Selçuk bey yazmış zaten. Yazılanları okuyunuz. Önceki kısmına basarak da önceden yazılan cevaplara bakabilirsiniz böylece tekrar tekrar aynı şeyleri sormamış olursunuz 👍🏻
3 kere okudum ama yinede sormak istedim çok paranoyak oldum kusura bakmayın daha önce evcil hayvanım öldüğünden beri pimpirikli oldum 🙏🏻

Attığım videoyada bakar mısınız lütfen hala böyle olması

3 kere okudum ama yinede sormak istedim çok paranoyak oldum kusura bakmayın daha önce evcil hayvanım öldüğünden beri pimpirikli oldum 🙏🏻

Ya ağrıdan dolayı öyle eğiliyor ya da daha nefes almak için öyle yapıyordur. Öyle dursun rahat ettiği şekilde.
Siz iyotlu suyu verin vakit kaybetmeden

Tamamdır teşekkür ederim 🙏🏻
Size geceden susuz bıeakın diye boşuna söylemedi. Susuz buraksaydınız verir vermez içerdi. Suyu İçmedeği halde hala nefes alamıyor diye sormanızın anlamı yok ki. Yeterli su içtikten sonra etkisi olup olmadığı netleşecek.

Size geceden susuz bıeakın diye boşuna söylemedi. Susuz buraksaydınız verir vermez içerdi. Suyu İçmedeği halde hala nefes alamıyor diye sormanızın anlamı yok ki. Yeterli su içtikten sonra etkisi olup olmadığı netleşecek.
Aslında bıraktım sabah 10’da aldım suyunu 2’de verdim karışımı çok az baktı şimdi kendim içirdim 2-3 damla

Geri