Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Benim bildiğim yok maalesef
Evet banada başka bir forumdan semt bilgilerimi alıp önerdiler bende gittim beylikdüzü-esenyurt bölgesindeyim eğer bildiğiniz kanatlı uzmanı varsa Ona gidebilirim veya direk avcılar hayvan hastanesine mi gitmeliyim kuşu soğukta bırakmakta istemiyorum çok soğuk çünkü yolda hasta olur diye korkuyorum
O halde şirinvet iyi diyorsanız haftasonu götürebilirim haftaiçi aracım yok maalesef, antibiyotiğe devam ediyorum entrobacla beyfendinin dediği damlayı yarın veterinerden alıp damlatıcam çok üzülüyorum bu haline ayrıca besleme aparatı ve versele laga aldım yemden kesilme ihtimaline karşıŞirinvet Pet ve Kuş Veteriner Kliniğini öneririm ama Bahçelievler'de olduğu yazıyor konumun. Esenyurtla arasının araba ile 20 dakika sürdüğü yazıyor. Araba ile gitme imkanınız varsa oraya gidin. Şirinvet adını sıkça duyduğumuz bir klinik. İstanbul için orayı önerebilirim. Gitmeden evvel isterseniz iletişime geçin durumu anlatın.
Tamam haftasonuna kadar ilerleme olmazsa önerilen şirinvete götürücem ya da hastaneyeNereye götürürseniz götürün guatr ile ilgili test yapışmasını isteyin.
Evde çinko şurubu var mıBen en çok guatr dan troid bezinin şişmesinden şüpheleniyorum.
Halsiz olurlar mı ki guatr varsa dünyanın en geveze kuşu şimdi ağzını açmıyor sürekli uyuyakalıyorBen en çok guatr dan troid bezinin şişmesinden şüpheleniyorum.
Maalesef yok şu an dediğim gibi baytril kullanmaya başladım entrobac koyup içirdim suyu bu şekilde son durumEvde çinko şurubu var mı
Asla açtırmıyor dokununca belli bir şişlik yok gibiBoğaz kısmında şişlik var mı? Ağzını açıp boğazına bakın bakalım hava yolu dar mı?
Maalesef ama yarın alabilirim antibiyotikle beraber kullanılır mıÇinko içerikli bir takviye var mı peki ?
İnternette biraz araştırma yapayım ben tiroid bezi şişliği belirgin olur mu diye..
Bu arada şiddetli bir tiroid bezi şişmesi(guatr) görüntüsü buldum.
![]()
Beİnternette biraz araştırma yapayım ben tiroid bezi şişliği belirgin olur mu diye..
Bu arada şiddetli bir tiroid bezi şişmesi(guatr) görüntüsü buldum.
![]()
Boyun kısmını üfleyin tüyleri,orayı bi kontrol edin deride çıkıntı şişlik var mı iyi bakın
Yok gibi gözüküyor yarın gündüz gözüyle iyice komtrol edicem bu hastalık ölümcül müdür iyice korktum ama sesinde değişiklik vs yok genel keyisiz konuşmuyorBoyun kısmını üfleyin tüyleri,orayı bi kontrol edin deride çıkıntı şişlik var mı iyi bakın
Antibiyotiği ağzına damlatıyorsunuz değil miMaalesef ama yarın alabilirim antibiyotikle beraber kullanılır mı