Muhabbet kuşum çok hasta

Yarın hemen başlıyorum inşallah iyi gelir sizin tecrübenize güveniyorum peki böyle eğilerek uyuması ne oluyor yarasa gibi resmen
Nefes almakta zorlandığı için.
Hocam size konu paylaştım endişeleriniz geçsin diye. Ki iyot takviyesi veriyorsunuz bu kadar korkmanızın sebebini anlamadım. Çamaşır suyu içirin demişim gibi tepki verdiniz 😂
Bir gün deneyeceksiniz olumlu tepki vermezse antibiyotiğe devam edersiniz. Bana değil mantığınıza güvenin kafanıza yatmadıysa denemeyin.

Nefes almakta zorlandığı için.
Hocam size konu paylaştım endişeleriniz geçsin diye. Ki iyot takviyesi veriyorsunuz bu kadar korkmanızın sebebini anlamadım. Çamaşır suyu içirin demişim gibi tepki verdiniz 😂
Bir gün deneyeceksiniz olumlu tepki vermezse antibiyotiğe devam edersiniz. Bana değil mantığınıza güvenin kafanıza yatmadıysa denemeyin.
Kusura bakmayın daha önce hiç vermedim çok pimpirikliyim korktum 😹 yarın sabah ilk iş gidip alıyorum yapmamı önerdiğiniz başka bir şey var mı entrobacıda aynı anda verebilir miyim iyotla :)

Kusura bakmayın daha önce hiç vermedim çok pimpirikliyim korktum 😹 yarın sabah ilk iş gidip alıyorum yapmamı önerdiğiniz başka bir şey var mı entrobacıda aynı anda verebilir miyim iyotla :)
Hayır iyotla birliktw hiçbir şey verilmemelidir. Dediğim gibi şimdiden suluğunu alın susasın. Sabah çeyrek suluğa 1 damla öğleden sonra saat 14 de yarım suluğa bir damla şeklinde değiştirin suluğu. Bu saatlerde gelişmeleri yazın.

R
Hayır iyotla birliktw hiçbir şey verilmemelidir. Dediğim gibi şimdiden suluğunu alın susasın. Sabah çeyrek suluğa 1 damla öğleden sonra 14 de yarım suluğa bir damla şeklinde değiştirin suluğu. Bu saatlerde gelişmeleri yazın.
Tamam Allah razı olsun sizden iyi akşamlar dilerim

Bu durum neyden kaynaklanıyor peki kanatlı uzmanı üşütmüş dedi diğer kanatlı uzman veteriner solunum güçlüğü çekiyor ilaç yazalım dedi antibiyotik yazdı ne yapıcağımı şaşırdım iyot eksikliği mi böyle yapıyor :(

O hareketleri daha rahat nefes almak için yapıyor bence. Solunum sorunu olması durumu söz konusu evet. Siz Selçuk beyin dediklerini uygulayın 👍🏻
Bu arada veterinerinizin verdiği ilaç adı nedir?

O hareketleri daha rahat nefes almak için yapıyor bence. Solunum sorunu olması durumu söz konusu evet. Siz Selçuk beyin dediklerini uygulayın 👍🏻
Bu arada veterinerinizin verdiği ilaç adı nedir?
Kendisi antibiyotik karışımı uyguladı şırıngıda verdi her gün 1 damla verin 24 saatte 1 dedi kanatlı uzmanı diye ona götürdüm inşallah doğru bir yöntemdir yarın alıcam maalesef çok bilgim yok

Kendisi antibiyotik karışımı uyguladı şırıngıda verdi her gün 1 damla verin 24 saatte 1 dedi kanatlı uzmanı diye ona götürdüm inşallah doğru bir yöntemdir yarın alıcam maalesef çok bilgim yok

Evde üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren birileri oldu mu? Sigara falan içiliyor muydu kuşun odasında? Tütsü parfüm kullanılıyor muydu odada?

Ben geçirdim sigara vs içilmiyor olduğu odada ben odamda tütsü yakıyorum ama o ortama almıyorum

Tamam sizden kuşa geçmiş olma ihtimali var. Çünkü insanlardan kuşlara da solunum yolu enfeksiyonu geçer..
İyileşmesi birkaç haftayı bulabilir.

kanatlı uzmanı üşütmüş dedi diğer kanatlı uzman veteriner solunum güçlüğü çekiyor ilaç yazalım dedi
Kuş nefessizlikten boğulacak nerdeyse sözde kanatlı uzmanı üşütmüş deyip geçiştiriyor. Diğer veteriner en azından solunum güçlüğü yaşadığını anlamış 😂

Kuş nefessizlikten boğulacak nerdeyse sözde kanatlı uzmanı üşütmüş deyip geçiştiriyor. Diğer veteriner en azından solunum güçlüğü yaşadığını anlamış 😂
O kadarda para verdim antibiyotik karışımı hazırladı sadece 4 güne gelmezse getir dedi iyot yapmam yeterli mi başka bir şey önerir misiniz

O kadarda para verdim antibiyotik karışımı hazırladı sadece 4 güne gelmezse getir dedi iyot yapmam yeterli mi başka bir şey önerir misiniz
Yarın iyota verdiği tepkiye göre yol çizeriz. Sadece suyuna iyot katın başka birşey yapmayın.

Geri